Albatros' drømmekrydstogt i Seychellerne

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Unik eventyrrejse! Sejl fra ø til ø i det eksklusive naturparadis med Albatros’ yacht Pegasus

På Seychellerne realiseres drømmen om flugten fra den hektiske civilisation til palmegrønne koraløer med øde laguner, snehvide paradisstrande og krystalklart, azurblåt tropehav med eminente snorklemuligheder.

Seychellernes billedskønne øer og atoller er indbegrebet af eksklusive ferieoplevelser i prægtige naturskabte kulisser. Vores sejlrute inkluderer en række ubeboede øer, der ellers er stort set utilgængelige, og hvor sjældne fugle, skildpadder og endemiske planter åbenbarer sig i gavmilde mængder. Vi sejler med yachten Pegasus med plads til blot 44 gæster.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta USD

Dagsprogram 10 dage
Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst til Seychellernes hovedstad Victoria beliggende på øen Mahé. Afsejling mod øen St. Anne
Dag 3
St. Anne – den ubeboede ø Curieuse. Mulighed for øvandring
Dag 4
Curieuse – Cousin. Mulighed for øvandring til Bird Life Internationals fuglereservat – øen Praslin med den verdensberømte strand Anse Lazio
Dag 5
Praslin – Aride med mulighed for øvandring – atollen St. Pierre – byen Baie St. Anne, Praslin
Dag 6
Baie St. Anne, Praslin – Felicite eller Grand Soeur – La Digue. Mulighed for udflugt til det UNESCO-fredede naturreservat Vallée de Mai
Dag 7
La Digue - Moyenne Island. Mulighed for ørundtur inkl. besøg på stranden Anse de Source d’Argent
Dag 8
Øen Moyenne m. barbecuefrokost på båden – Mahé, Captain’s dinner
Dag 9
Mahé. Tid på egen hånd, afskedsmiddag og hjemrejse
Dag 10
Ankomst til København

M/Y Pegasus

Pegasus er en kæmpeyacht af katamarantypen med plads til blot 44 gæster. Vi overnatter i hyggelige, velindrettede kahytter – alle udvendige – med vindue og privat badeværelse, og om bord kan vi nyde livet og udsigten fra skibets restaurant, loungeområde og store soldæk.

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
29.998,–
København
32.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

Vi flyver fra København mod Seychellerne med en mellemlanding undervejs.

Dag 2
Ankomst til Seychellernes hovedstad Victoria beliggende på øen Mahé. Afsejling mod øen St. Anne
Kæmpeyachten Pegasus

Vi lander om morgenen i hovedstaden, Victoria, der ligger på den nordøstlige side af Mahé, Seychellernes største ø og økonomiske centrum. Øen er 27 kilometer lang, otte kilometer bred, og det samlede areal udgør kun 153 km².

Mahé er også Seychellernes turistmæssige centrum, hjemsted for den internationale lufthavn samt 85 procent af ørigets hoteller. Hotellerne ligger spredt langs den hundrede kilometer lange kystlinje, der tæller ikke færre end 68 pragtfulde strande.

Befolkningen, kaldet seychellois, værner nænsomt om deres øparadis’ fortrin. Her skal hotellerne hverken være højere end palmerne eller ligge side om side på de bedste strande – man er kort sagt ikke interesseret i den storstilede charterturisme. Derfor er de største arealer fredet og udlagt som naturreservater, hvor de besøgende kan færdes frit i pagt med naturen på dennes egne præmisser.

Efter ankomsten kører vi  til et hotel, hvor vi tilbringer formiddagen – du har her mulighed for at købe morgenmad og frokost samt gøre brug af hotellets faciliteter, inden vi om eftermiddagen tjekker ind på skibet. Pegasus er en kæmpeyacht af katamarantypen med plads til blot 44 gæster. Vi overnatter i hyggelige, velindrettede kahytter – alle udvendige – med vindue og privat badeværelse, og om bord kan vi nyde livet og udsigten fra skibets restaurant, loungeområde og store soldæk. Vi har naturligvis helpension om bord.

Efter den obligatoriske redningsøvelse på skibet stikker vi hen på eftermiddagen til havs og finder en god ankerplads ved øen St. Anne, der ligger en kort sejlads fra Victoria. St. Anne er hovedøen i Seychellernes mest berømte marinereservat, Sainte Anne Marine National Park, der samlet består af seks øer. Marinereservatet blev oprettet i 1973, og der findes blandt andet mange intakte og oprindelige koraller samt mere end 150 forskellige slags fisk og skaldyr. Livet i havet omkring disse øer giver et billede af den høje forekomst af arter, der udvikles, når revet er uforstyrret, og en snorkletur giver et fantastisk indblik i Seychellernes fascinerende havunivers.

Seychellerne er som én stor grøn nationalpark, hvor det ikke er besværligt at finde de smukke steder, som man ser billeder af i brochurer. I modsætning til de fleste andre steder i verden, ser her nemlig sådan ud overalt. Den indre øgruppe, som vi sejler rundt i, består af smukke granitøer med små grønne bjerge, der danner et helt vidunderligt og unikt landskab bag de blå laguner. Granitbjergene er klumper, som blev efterladt i oceanet, da Indien løsrev sig fra det afrikanske kontinent og bevægede sig hen til sin nuværende position. Derfor er Seychellerne helt anderledes end andre øer i Det Indiske Ocean, der er dannet gennem vulkansk aktivitet og koraller. Ofte vil vi lægge til i en smuk bugt, hvorfra der vil være forskellige muligheder for svømning, snorkling, landgang med badning fra stranden eller vandring på øen. Vi har god tid, så man kan faktisk nå det hele!

Fremme ved St. Anne kaster vi anker i de naturskønne omgivelser med det azurblå vand, der møder øens tropiske grønne vegetation, og om aftenen spiser vi velkomstmiddag om bord.

Dag 3
St. Anne – den ubeboede ø Curieuse. Mulighed for øvandring
Kokosnød fra den sjældne coco de mer-palme

Tidligt om morgenen sætter vi kursen videre mod den ubeboede ø Curieuse, en sejltur på cirka to en halv time. Oprindeligt hed øen Île Rouge – den røde ø – på grund af dens røde jord, men senere blev den omdøbt til Curieuse, opkaldt efter en gammel fransk fregat.

Curieuse ligger lidt nord for øen Praslin og administreres hundrede procent som et fredet naturreservat. Tidligere har øen været anvendt som isolationskoloni for spedalske, men i dag er det gamle lægehus omdannet til museum og besøgscenter, hvor vi starter dagen.

Curieuse er sammen med den nærliggende Praslin det eneste naturlige levested i verden for den sjældne og besynderlige coco de mer-palme, hvis enorme nød ligner to sammenvoksede kokosnødder, en form der har fået mange folkeslag omkring Det Indiske Ocean til at forbinde nødden med frugtbarhed. Se selv! Øen har mange endemiske planter, otte forskellige mangrovetræer, en yngleplads for kæmpehavskildpadder og også et opdræt af kæmpe landskildpadder.

Dagens Albatrostilbud er en spændende øvandring sammen med en lokal naturguide, der tager os gennem mangroveskoven til ruinerne af den gamle isolationskoloni samt øens gamle lægebolig, ligesom vi naturligvis også regner med at ”møde” nogle af øens mange skildpadder. Herefter står den på barbecuefrokost ved stranden og tid til at nyde det søde strandliv.

Vi ligger for anker natten over ved Curieuse.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, læs mere senere i programmet.)

(Hvis udflugtspakken ikke er tilkøbt, er der først muligt at gå i land til frokost ved stranden.)

Dag 4
Curieuse – Cousin. Mulighed for øvandring til Bird Life Internationals fuglereservat – øen Praslin med den verdensberømte strand Anse Lazio

Vi starter morgenen ud med cirka en times sejlads videre til Cousin Island. Denne lille ø på bare 27 hektar har sin egen helt specielle historie, fordi den simpelthen blev opkøbt af en international ornitologisk forening (Bird Life International) med det formål at frede og redde de sidste individer af den sjældne seycheller-sanger.

Øen var plantet helt til med kokosnødder, der sidenhen er fjernet og erstattet med Seychellernes fineste flora. I dag synes den lille gulbrune fugl at være kommet sig, og populationen er nu tre- til firedoblet. Siden øen blev købt i 1968, er naturprojektet blevet udvidet og forbedret løbende. Man har hentet fire andre af Seychellernes endemiske fugle til øen, der sammen med havfugle, krybdyr og planter nu har gjort øen til en af ørigets fineste reservater. Øen holdes fri for alle invasive planter og dyr og er således et af de få steder, hvor der ikke findes katte, rotter og mus. I dag yngler op imod hundrede havskildpadder årligt på øen, og til forskel fra de fleste andre steder i verden kommer havskildpadderne op på stranden og lægger deres æg i fuldt dagslys.

Dagens Albatrostilbud er en øvandring til BirdLife Internationals fuglereservat, hvilket er en enestående mulighed for at opleve øens berømte og sjældne fuglebestand. Herefter begiver vi os tilbage til skibet og sætter kursen videre mod naboøen Praslin, hvor vi tilbringer resten af dagen ved Anse Lazio, Praslins bedste – og i det hele taget en af Seychellernes mest berømte strande. Det kridhvide bløde sand, det smukke blå vand vand og de blødt bølgende palmer – dette er paradisstrand, når det er allerbedst!

Vi ligger for anker natten over ved Anse Lazio.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, læs mere senere i programmet.)

(Hvis udflugtspakken ikke er tilkøbt, er det ikke muligt at gå i land på Cousin Island.)

Dag 5
Praslin – Aride med mulighed for øvandring – atollen St. Pierre – byen Baie St. Anne, Praslin

Vi letter anker og sætter kursen nordpå mod den lille ubeboede ø Aride – den nordligste af øerne i Seychellerne. Øen på godt halvanden gange en halv kilometer er det nærmeste vi kommer på Seychellernes Galápagos. Her finder man den største havfuglekoloni i denne del af oceanet med 1,25 millioner ynglefugle, den største tæthed af krybdyr (ingen farlige), næsten alle de endemiske arter for Seychellerne og naturligvis havskildpadder. Øen er fredet i klasse A.

Aride har en tæt jungleagtig bevoksning over de lave klipper. En stor del af den lille ø er nærmest ufremkommelig. Mange sjældne fugle synes at søge hertil, ligesom der er en række endemiske træer, vækster og fugle. Vandet er smukt, klart og helt azurblåt i kanten, hvor et rigt fiskeliv boltrer sig i de farvestrålende koraller, der går helt ind under land. Selvom der også her er en vis kontrol af naturen, er øen udviklet nogenlunde uberørt – dyr og planters evolution er parallel og fortæller hinandens historie. Evolutionens principper ses ikke helt så tydeligt på Seychellerne som på Galápagos, men en god guide kan vise de rette sammenhænge. Dagens Albatrostilbud på Aride er således en øvandring med en lokal naturguide, som indvier os i øens unikke natur og dyreliv.

Ved middagstid går kursen videre mod den lille atol St. Pierre, der med sine smukke stejle klippesider, vajende palmer og casuarina-træer danner den perfekte ramme om en dejlig eftermiddag med mulighed for snorkling og badning. Sidst på eftermiddagen begiver vi os mod Praslin, Seychellernes næststørste ø, som har en længde på godt 12 kilometer og en bredde på cirka 4,5 kilometer. I de senere år har turismen udviklet sig voldsomt på Praslin, og med tiden vil den måske gøre Mahé rangen stridig som Seychellernes turistcentrum.

Praslins centrale del består af en bjergkæde, der synes vældigere, end den beskedne højde på op til 340 meter antyder. Praslins største attraktion er det UNESCO-fredede naturreservat Vallée de Mai, der ligger mellem de to bjerge Takamaka og Fond Azore. Dette pragtfulde og frodige naturreservat har indtil for få år siden været fuldstændig uberørt gennem millioner af år og tæller en række endemiske planter, træer, fugle og padder. Herimellem den førnævnte berømte kokosnød coco de mer. Praslin er omgivet af et langt koralrev, der lægger en kraftig dæmper på Det Indiske Oceans bølger og giver roligt, klart vand i de talrige små idylliske bugter.

Vi ligger for anker natten over ved Baie St. Anne.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, læs mere senere i programmet.)

(Hvis udflugtspakken ikke er tilkøbt, er det ikke muligt at gå i land på Aride Island.)

Dag 6
Baie St. Anne, Praslin – Felicite eller Grand Soeur – La Digue. Mulighed for udflugt til det UNESCO-fredede naturreservat Vallée de Mai
Hvem vil ikke gerne dyppe tæerne her?

Vi tilbringer formiddagen på Praslin, og dagen byder på en mulighed for at komme på en bustur til Vallée de Mai. Undervejs nyder vi den flotte udsigt fra øens højdedrag og langs den smukke kystlinje, hvor vi passerer gennem pittoreske fiskelejer og tætbevoksede skovstrækninger.

Fremme i Vallée de Mai begiver vi os ud på en lille vandretur i den unikke jomfruelige skov, hvor vi blandt andet skal se gigantiske palmer og endnu flere af de særegne coco de mer. Hvis vi er heldige, ser vi også den endemiske sorte papegøje (Coracopsis nigra), som er en af verdens mest sjældne fugle, og som har et karakteristisk skingert skrig.

Efter besøget i Vallée de Mai kan eftermiddagen gå hele to veje. Alt efter vind og strømforhold sejler vi enten til øen Felicite eller øen Grand Soeur, hvor vi kan slappe af og bade eller snorkle. Herefter sejler vi videre til La Dique, hvor vi kaster anker for natten.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, læs mere senere i programmet.)

(Hvis udflugtspakken ikke er tilkøbt, er det stadig muligt at gå i land på Praslin, men uden rejselederservice, lokalguide og transport.)

Dag 7
La Digue - Moyenne Island. Mulighed for ørundtur inkl. besøg på stranden Anse de Source d’Argent
Stranden Anse de Source d'Argent

Her på La Digue reflekterer skulpturelle klippeformationer sollyset i skiftende nuancer bestemt af solhøjden. Dette er kulisserne, der møder en ved solopgang på La Digue. Dette lille frodige paradis rummer en naturlig skønhed, som ingen bør snyde sig for. Alt ånder fred og ro. Oksekærrer trækker kokoshøsten gennem palmelunden til den lille mole, mens de nyankomne kører på lejede cykler mod de fabelagtige strande, omgivet af granitklipper og de smukkeste palmer. Fra søsiden beskyttes strandene af et ydre koralrev og mellem stranden og revet af enorme lyserøde klippeformationer.

Vi har ikke set et smukkere sted på kloden! La Digues 2.000 indbyggere synes nærmest uberørt af den øvrige verdens udvikling, når man ser bort fra de seks køretøjer, der har tilladelse til at køre på øen. Dette er som at være i en anden verden, og de fleste kan få mange dage til at gå med at cykle og gå rundt til ensomme, fredfyldte strande, de små landsbyer, der lever deres egen uforstyrrede tilværelse eller i de grønne jungleagtige bjerge på jagt efter sjældne fugle med videre.

Dagens Albatrosudflugt er en tur gennem farmen Union, inden der bliver frit slag til at gå langs den skulpturelle strand Anse de Source d’Argent og tage en dukkert. Det siges, at Anse de Source d’Argent er verdens mest fotograferede strand – i dag kan du ved selvsyn opleve hvorfor!

Hvis du føler trang til at få et godt indblik i, hvad der venter forude, kan du såmænd bare ”google” øens navn, så kommer der masser af billeder frem på skærmen. Det gælder i øvrigt alle øerne.

Sidst på eftermiddagen sejler vi til øen Moyenne, hvor vi ligger for anker natten over.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, læs mere senere i programmet.)

(Hvis udflugtspakken ikke er tilkøbt, er det stadig muligt at gå i land på La Digue, men uden rejselederservice, lokal guide og transport.)

Dag 8
Øen Moyenne m. barbecuefrokost på båden – Mahé, Captain’s dinner

I dag er der frit slag om formiddagen til enten at gå på opdagelse på Moyenne eller slappe af på stranden. Skibets personale anretter en barbecuefrokost til os på båden, Det er således en dag med ren nydelse.

Sidst på eftermiddagen sejler vi til Mahé, en tur på cirka en time, og sætter trumf på den sidste aften om bord med Captain’s Dinner.

Vi ligger ved kaj natten over ved Inter Island-kajen lidt nord for Victoria.

Dag 9
Mahé. Tid på egen hånd, afskedsmiddag og hjemrejse

Efter morgenmad om bord på skibet, siger vi farvel til skibets personale og går fra borde. Vi begiver os herefter hen til et hotel, der vil være vores base for de sidste timer, frem til vi kører til lufthavnen. Ligesom på dag 2 står hotellets faciliteter til rådighed, og du kan købe frokost enten her eller tage ud i nærområdet på opdagelse. Vi runder af med at spise en afskedsmiddag og kører herefter til lufthavnen, hvor det sene fly venter på at føre os hjemad.

Dag 10
Ankomst til København

Vi lander i København først på eftermiddagen.

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder.

Inkluderet i udflugtspakken

 • Halvdagsudflugt på Curieuse, øvandring
 • Halvdagsudflugt på Cousin, øvandring
 • Halvdagsudflugt på Aride, øvandring
 • Halvdagsudflugt på Praslin til naturreservatet Vallée de Mai
 • Halvdagsudflugt på La Digue inkl. stranden Anse de Source d’Argent

Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Pris: kr. 1.698,- pr. person

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 29.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltkahyt

(kun muligt i kat. A): kr. 17.998,-

Tillæg for opgradering af kahyt
 • Kahytskat. B (Main-dæk):  kr. 1.098,-
 • Kahytskat. A (Main. eller Upper-dæk): kr. 2.198,-
 • Kahytskat. Premium (Main-dæk): kr. 3.698,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Seychellerne t/r med mellemlanding
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Kaffe, te og vand på krydstogtskibet
 • Middag på dag 9
 • Transport jf. program
 • 7 nætters krydstogt med M/S Pegasus i delt udvendig dobbeltkahyt kat. C på Sun-dæk
 • Udflugter jf. program
 • Havneskatter (EUR 380,- pr. person)
Prisen inkluderer ikke
 • Eventuelle ekstra udflugter
 • Tillæg for enkeltkahyt
 • Tillæg for opgradering af kahyt
 • Eventuelle måltider på land
 • Drikkevarer om bord og på land
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. EUR 8,- i alt pr. person. Gæster med udflugtspakke bør beregne ca. 15 EUR i alt pr. person)
 • Drikkepenge på skibet (beregn EUR 15,- pr. person pr. dag)
 • Indrejseformular til Seychellerne. Dette koster 10 EUR for standardbehandling. Læs mere her.
 • Udflugtspakke med 5 udflugter (kr. 1.698 ,-) Skal bestilles hjemmefra senest 45 dage inden afrejse) 
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Om at rejse i Seychellerne

Seychellerne har ingen farlige slanger, edderkopper eller andet kryb, som man skal gardere sig imod, og sygdomme som malaria og gul feber findes ikke.

Klimaet er behageligt året rundt, da den lette brise fra havet tager toppen af den tropiske hede. Det regner (statistisk set) mest i december og januar, men man må påregne voldsomme tropiske byger året rundt (sjældent langvarige).

Bagage

Bagage:

 • Mindre rygsæk eller taske til udflugter (god idé med en vandtæt rygsæk).
 • Sommertøj
 • Gode vandresko eller sportssandaler
 • Badesko
 • Badetøj (håndklæde ikke nødvendigt. Der er både håndklæder og badehåndklæder på skibet)
 • Myggespray
 • Solcreme med høj faktor, solhat og solbriller

Skibet har:

 • Håndklæder
 • Badehåndklæder
 • Strømadapter i kahytten
 • Drikkedunke
 • Snorkeludstyr (masker, snorkel og svømmefødder)

Garanteret afrejse

På denne rejse er du garanteret at komme af sted – der er ikke noget minimum for antallet af deltagere.

Om kahytterne på Pegasus

Kahytskategori Premium
Udvendig deluxekahyt på Main dæk ca 19 m2. Med vindue.

Kahytskategori A
Udvendig stor deluxekahyt på Main eller Upper dæk ca 16 m2. Med vindue.

Kahytskategori B
Udvendig deluxekahyt på Main dæk ca 15 m2. Med vindue.

Kahytskategori C
Udvendig deluxekahyt på Sun dæk ca 12 m2. Med vindue.

Zodiac

Landgange på de forskellige øer og strande foregår med de medbragte gummibåde af zodiac-typen.
Det er forholdsvis nemt for alle med fuld førlighed, men kan være et problem for handicappede. Man skal være forberedt på såkaldte ”wet landings” hvilket betyder, at vi står af båden delvist i vandet. Det står enhver frit for at blive om bord på skibet. Det sker også, at vi snorkler fra zodiac-båden.

Mere om Seychellerne

Her kan du få mere at vide om Seychellerne: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/seychellerne.

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Rejseforlængelse på Seychellerne

Type Rejseforlængelse
Varighed 0 dage
Pris -
Har du lyst til at blive længere på Seychellerne, kan du forlænge rejsen på Coral Strand Hotel på stranden Beau Vallon på Mahe

Seychellerne er kendt for sine pragtfulde strande, som ligger på et bagtæppe af snehvidt sand og frodige bjerge. På gaden støder man på en herlig blanding af engelsk, fransk og blandingssproget creol. Menuen står ofte på frisk fisk og skaldyr og frugten smager af sol og sommer.

Vi tilbyder en forlængelse på Mahé, som er Seychellernes største ø. Det meste af befolkningen bor i den lille hovedstad, Victoria, som kun ligger ca. 5 km fra hotellet. Det tager kun et minut at høre gennem byen, men du kan godt blive lidt længere og fx slentre en tur på markederne, besøge det farvestrålende hindu-tempel eller den katolske katedral. På resten af øen er landskabet flodigt og grønt, og de enorme landskildpadder bevæger sig frit rundt på øen. 

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Coral Strand Hotel

Coral Strand er et 4-stjernet hotel beliggende i et populært område på den nordvestlige del af øen Mahe. Resortet ligger lige inde i den berømte Beau Vallon-strand, der strækker sig flere kilometer langs Beau Vallon-bugten.

Coral Strand har alt for at gøre din ferie mindeværdig! En swimmingpool med en bar, et observationsdæk med spektakulær udsigt over stjernehimlen og en række fritidsaktiviteter og underholdning.

Læs mere på: https://www.coralstrand.com

Pris
Kontakt Albatros og fortæl os, hvor mange nætter, du ønsker at forlænge rejsen med. Så udarbejder vi et tilbud til dig.

Prisen inkluderer
 • Det ønskede antal nætter på Coral Stand Hotel i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse).
 • Transport hotel – lufthavn.
 • Morgenmad dagligt.
 • Tillæg for ændring af flybillet
Bestilling

Kontakt Albatros og fortæl os, hvor mange nætter, du ønsker at forlænge rejsen med. Så udarbejder vi et tilbud til dig.

Rated 5 out of 5 by from En rigtig god oplevelse En meget fin rejse, der indeholdt, hvad vi sætter pris på vandreture med information om flora og fauna, snorkling. Rejselederen var meget velfungerende, imødekommende og velforberedt. Bådens besætning var meget service minded og velfungerende. Vores middel vurdering af flyrejsen hænger sammen med en forsinkelse på ca. 6 timer i forbindelse med mellemlandingen i Istanbul.
Date published: 2023-02-05
Rated 4 out of 5 by from Spændende rejsemål Rejsen ned gav en uheldig start, flyet fra Istanbul var forsinket næsten 5 timer, så da vi endelig kom til båden, var jeg ualmindelig træt og skulle bare sove, men jeg vågnede til smukke omgivelser og et ualmindeligt venligt og omsorgsfuldt personale. Vores rejseleder gjorde også sit til at tingene fungerede og at vi blev klogere på Seychellerne. Snorklingen var til en vis grad en skuffelse, ville gerne have set flere fisk og koraller.
Date published: 2023-02-04
Rated 5 out of 5 by from spændende oplevelser på det lille skib en utroligt spændende naturoplevelse i fantastisk flotte omgivelser. næsten uberørt natur på de mindre øer og flotte fisk og koraller på snorkleturene. rejselederen meget vidende og hjælpsom. men vær opmærksom på, at der ikke er plads til at shoppe og kigge forretninger i turens tætpakkede program. det er badning, snorkling, dyreliv, fisk og fugle det handler om. og så naturligvis den meget lækre og varierede mad der serveres på skibet. en dejlig atmosfære og et altid smilende og venligt mandskab.
Date published: 2023-02-02
Rated 4 out of 5 by from Dejlig rejse med fornem venlighed og meget fin rejseleder. Dejligt krydstogt med stor venlighed og service. I de mange mails vi fik så vi ikke nogen henvisning til at vi på en hjemmeside kunne få nærmere information om turen. Det savnede jeg. Der var afsat god tid til snorkling, men det var helt uden hensyn til hvad der gør dykning og snorkling optimalt. Således lagde vi til på forudbestemte lokaliteter uden hensyn til vejr, vind og bølger. Der må have været andre rev i læ af øerne. Det gav utryghed, uklart vand og ophobning af tang. Og vi blev bedt om at holde os 40m. fra kysten, hvor der var fladt uden rev.
Date published: 2023-02-01
Rated 4 out of 5 by from En fin vinter tur til sol, vand og varme på en helt unik destination En fin lille krydstogts yact, med god betjening og dejlig mad. Meget flot og unik destination med dygtige guider.
Date published: 2023-01-31
Rated 4 out of 5 by from Skøn rejse Rejsen var spændende , dog med et par smuttere.
Date published: 2023-01-30
Rated 5 out of 5 by from Forrygende naturoplevelser Rejsen var indholdsmættet: fugle, fisk, smuk og dramatisk natur, engagerede lokalguider, vores guide, Lasse, som en solid og omhyggelig tovholder, maden på båden helt i top. Turen står eller falder med godt vejr, og vi havde godt vejr.
Date published: 2023-01-30
Rated 4 out of 5 by from Dejligt krydstogt til Seychellerne Virkelig god rejse med lille skib rundt i Seychellerne. Kahytterne er pæne og rene, men ikke luksus. Masser af håndklæder til både bad og stranden. Båden gyngede en del, men der udleveres søsygepiller ved behov. Maden er dejlig, og der er et godt udvalg af forskellige retter. Gode udflugter og bade muligheder. Lidt svært at komme op på gummibåden efter snorkling. God rejseleder. Virkelig serviceminded personale på båden. Alt i alt en dejlig tur, hvor vi var utrolig heldige med vejret med masser af sol, selvom det var midt i regntiden.
Date published: 2023-01-30
 • y_2023, m_5, d_27, h_23
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_13
 • loc_da_DK, sid_SCCSC01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser