Drømmen om Ecuador og Galápagos

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Drømmerejse med krydstogt på Galápagos, økolodge i Amazonas og kulturhistorie i Quito og Otavalo – maks. 15 deltagere

Maks. 15 deltagere

Rejsen begynder på Ecuadors fastland i hovedstaden Quito, hvor vi spadserer i den UNESCO-fredede gamle bydel. I Amazonregnskoven overnatter vi i en økolodge, som bliver udgangspunktet for vandreture i regnskoven og besøg i en indianerlandsby.

I Otavalo besøger vi lokale samfund, hvor den oprindelige befolknings efterkommere har specialiseret sig i landbrug og kunsthåndværk og er fremragende til at spille panfløjtemusik, som er typisk for Andesbjergene.

Vi udforsker det enestående Galápagos med et lille komfortabelt krydstogtskib og får set Galápagos fra vandsiden og landsiden, når vi tager på ekspeditionsture og nærstuderer dyrelivet på udvalgte øer. Inkl. en af de mindst besøgte øer, Genovesa, hvor den rødfodede sule lever.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Amerikanske dollars

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Quito. Videre til Otavalo. Quitsato solur ved ækvator
Dag 2 Otavalo. Lokale indianersamfund, vulkankratersø og marked
Dag 3 Otavalo – Amazonas. Aftenvandring i regnskoven
Dag 4 Amazonas. Vandretur i regnskoven og besøg i indianerlandsby
Dag 5 Amazonas – Papallacta i Andesbjergene. Kolibrier i regnskoven og termiske bade
Dag 6 Papallacta – Quito. Byvandring i Quito og Guayasamin-museet
Dag 7 Quito – Galápagos. Fly til Galápagos. Santa Cruz – landleguaner
Dag 8 Galápagos. Rabida og Sombrero Chino – søløver og havleguaner
Dag 9 Galápagos. Genovesa – rødfodede suler og fregatfugle
Dag 10 Galápagos. Bartolome og Santiago – imponerende fortidslandskaber
Dag 11 Galápagos – Guayaquil. Santa Cruz – kæmpeskildpadder. Fly til Guayaquil. Byrundtur og hjemrejse
Dag 12 Ankomst til København

Hoteller

Vores hoteller

Her kan du se de hoteller, som vores gæster på rundrejsen oftest bor på. Vær venligst opmærksom på, at hotelændringer kan forekomme. I så fald vil hotellet være af tilsvarende eller højere standard.

Hosteria Hacienda Pinsaqui

 • 30 værelser
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wi-fi (gratis)

Hacienda Pinsaqui er en spansk gård fra 1600-tallet, og det er en oplevelse i sig selv at bo her. Hacienda’en er beliggende lige uden for Otavalo, ved foden af Imbabura-vulkanen og omgivet af en dejlig have, hvor heste går og græsser. Stedets ejere er stolte hesteavlere og i deres hyggelig bar, kan vi se billeder af deres heste og de præmier, som de har vundet igennem årene. Morgenmaden spises i hotellets restaurant, og det er også muligt at få aftensmad af høj kvalitet her. I hacienda’en finder vi adskillige store stuer, hvor der bliver tændt ild i pejsen om aftenen, og hvor atmosfæren er helt enestående. Der er Wi-Fi (gratis) på hotellets fællesarealer, men forbindelsen er ikke god.

 

Du kan læse mere om hotellet her:

http://www.haciendapinsaqui.com/

 

Værelser

Rummelige værelser indrettet i samme stil som resten af hacienda’en. Der er to enkeltsenge eller en dobbeltseng og pejs eller elektrisk radiator, så man kan holde varmen om natten. Sikkerhedsboks findes i receptionen.

Termas de Papallacta

 • 32 værelser
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • 5 termiske pools
 • 1 polarpool
 • Gratis wi-fi
 • Spa (mod betaling)

Dette dejlige hotel ligger i Andesbjergene omgivet af det unikke Páramo-landskab. Hotellet er kendt for sine termiske bade, som er en lise for krop og sjæl. Der er fem termiske bade med hydromassage og en kold pool, en såkaldt ”polarpool”, som frit kan benyttes af hotellets gæster (spabehandlinger koster ekstra).

Hotellet er omgivet af flere naturstier, som er nemme at finde rundt på og giver mulighed for yderligere udforskning af området. På hotellet er der restaurant og bar.

Du kan læse mere på http://www.termaspapallacta.com/

Værelserne
Charmerende og rummelige værelser med gulvvarme, telefon, sikkerhedsboks, skrivebord og gratis wi-fi. Eget badeværelse med hårtørrer.

Itamandi Eco Lodge

 • 19 værelser
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Udendørs bar
 • Swimmingpool

Den charmerende Itamandi Eco Lodge har 19 komfortable værelser og er beliggende ned til floden omgivet af regnskov. Lodgen er bygget, så den harmonerer med omgivelserne og bevarer den sårbare natur. Overdækkede gangbroer forbinder værelserne med fællesarealerne.

Måltiderne nydes i den hyggelige restaurant, og der bruges altid friske, lokale råvarer. Lodgens bar ligger under åben himmel og her sælges friskpresset juice og andre kølige drikkevarer. Baren ligger i forlængelse af pool-området, hvor der er liggestole til rådighed.

Du kan læse mere om lodgen her:
http://itamandi.com/

Værelserne
Værelserne er hyggelige og har en rustik indretning, som passer til omgivelserne. Udsigt til regnskoven eller floden. Alle har privat badeværelse.

M/Y Galápagos Odyssey

M/Y Galápagos Odyssey er et af de mest komfortable skibe, som sejler i Galápagos
Skibet har god plads til de 16 passagerer, som kan være om bord. Der er 8 kahytter og hyggelige fællesarealer, som indbyder til afslapning og observation af omgivelserne. Skibet byder på restaurant/bar, lounge-område og solterrasse med jacuzzi.
Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
44.998,–
København
Tilsluting fra Billund/Aalborg (på forespørgsel)
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

På nogle afgange vil overnatningen i Papallacta ligge før besøget i Amazonas. På dag 6 køres der dermed fra Amazonas til Quito, og det betyder, at man ikke kan nå at besøge Guayasamin-museet i Quito. Denne oplevelse erstattes med besøg på rosefarm i Otavalo-området på dag 3.

Dag 1
Fly København – Quito. Videre til Otavalo. Quitsato solur ved ækvator

I dag flyver vi til Quito, Ecuadors hovedstad. Efter ankomst til Quito kører vi til Otavalo, hvor vi skal overnatte. Otavalo ligger i højlandet i Andesbjergene, og her bor primært indianere, som er efterkommere af Ecuadors oprindelige befolkning. På vejen gør vi stop ved Quitsato-monumentet – et solur, som ligger på ækvator. I Ecuador er ækvator-linjen noget helt specielt. Både fordi landet er opkaldt efter ækvator, og fordi den løber igennem Cayambe-vulkanen, som er det højeste og eneste sneklædte sted på kloden på ækvator. På vej til Otavalo kører vi tæt forbi Cayambe-vulkanen.

Overnatning i Otavalo.

Dag 2
Otavalo. Lokale indianersamfund, vulkankratersø og marked
Cotacachi-Cayapas Nationalpark

I dag skal vi besøge i nogle af de lokale samfund i Otavalo-området. Indianerne har specialiseret sig i landbrug og i flere forskellige former for håndværk, for eksempel vævning. Hver lille landsby har sit særlige mønster vævet ind i dragterne, og mange bærer særprægende hovedbeklædninger. Vi besøger en lokal musikerfamilie som viser os, hvordan de producerer og stemmer panfløjter, og de giver os også en demonstration af forskellige instrumenter fra Andesregionen.

Efterfølgende skal vi besøge Cotacachi-Cayapas nationalpark, hvor den smukke, smaragdgrønne vulkankratersø, Cuicocha, ligger. Vi tager på en vandretur på krateret, og nyder den fantastiske udsigt til søen og de omkringliggende bjerge. Vi gør også et stop i landsbyen Cotacachi, som er meget berømt for sin produktion af lædervarer. Der bliver også tid til at købe nogle souvenirs med hjem, når vi tager til det lokale indianermarked, hvor det er muligt at købe vævede souvenirs, keramik, smykker, træskærerarbejde og meget mere. 

Overnatning i Otavalo.

Dag 3
Otavalo – Amazonas. Aftenvandring i regnskoven
Vi sejler med kano til vores økolodge

Vi sætter kursen mod Amazonas, som ligger i den østlige del af Ecuador og huser halvdelen af landets pattedyr. Dette er den mest tilgængelige del af regnskoven med over 500 fuglearter, sommerfugle og aber. Det bliver en flot køretur gennem bjergene, hvor vi gør stop undervejs, inden vi når det varme og frodige lavland. Hen på eftermiddagen ankommer til Tena, hvor kanoer venter på os, så vi kan blive transporteret de sidste 15-20 minutter til vores økologde. Inden middagen tager vi på en aftenvandring i den tætte regnskov. Udstyret med lommelygter og gummistøvler begiver vi os ind i regnskoven ikke så langt fra lodgen. Ens sanser bliver skærpet, når det er mørkt, og vi opdager hurtigt, at der er meget liv på denne tid af døgnet. Især edderkopper, frøer, vandrende pinde og andre mindre arter er nemme at fange i lommelygtens skær. Efter vandreturen spiser vi en fælles middag.

Overnatning i Amazonas.

Dag 4
Amazonas. Vandretur i regnskoven og besøg i indianerlandsby
Måske ser vi dødningehovedaber

Hvis vejret tillader det, tager vi tidligt om morgenen på en kort sejltur i kanoer hen til et specielt sted, hvor papegøjer og parakitter samles for at spise mineralholdigt mudder. Det hjælper dem med at fordøje de frugter og frø, som de har spist, og der er gerne hundredevis af fugle i de omkringliggende trætoppe, som venter på at flyve ned for at spise mudder. Efter sejlturen nyder vi en solid morgenmad, så vi er klar til resten af dagens oplevelser.

Vi skal på en 2 timers junglevandring i regnskoven, hvor den lokale naturguide vil berette om, hvad de lokale planter kan bruges til. Vi kommer til at observere mange forskellige insekter, forskellige fuglearter og – hvis vi er heldige – sågar krybdyr.

Der bliver tid til afslapning og frokost på lodgen, inden vi skal besøge Kichwa-folket, som vil vise os, hvordan de lever, og hvordan de interagerer med regnskoven. Vi får også lejlighed til at afprøve deres drink, som er lavet af fermeneret Yucca.

Overnatning i Amazonas.

Dag 5
Amazonas – Papallacta i Andesbjergene. Kolibrier i regnskoven og termiske bade
Kom tæt på de små kolibrier

Vi sejler i kanoer til Arajuna-broen, hvor vi fortsætter i bus mod Papallacta i Andesbjergene. På vejen gør vi stop ved Guango Lodge, som ligger i et regnskovsområde, og her kan vi se kolibrier ganske tæt på – nogle gange op til 14 forskellige arter.

Papallacta ligger i det specielle og meget smukke ”Paramó”-landskab i 3.300 meters højde. Her er bevoksningen sparsom, og udsigten er af en anden verden.

Vi indlogerer os på Hotel Termas Papallacta, som har egne termiske bade og et stort område med anlagte naturstier, hvor du sagtens selv kan tage på en mindre vandretur. Vi nyder eftermiddagen på hotellet, hvor du frit kan vælge, om du vil slappe af eller ud at se nærmere på området.

Dag 6
Papallacta – Quito. Byvandring i Quito og Guayasamin-museet
Basílica-kirken i Quito

I dag skal vi udforske Ecuadors hovedstad, Quito, som er opdelt i to bydele – den moderne og den historiske. Vi koncentrerer os om den historiske, der af UNESCO er regnet som verdenskulturarv, og hvor de spanske koloniale paladser, bygninger og imponerende kirker dominerer. Vi starter byvandringen på den centrale plads, Plaza de la Independencia, hvor byens katedral står og knejser med sit hvide klokketårn. Et af højdepunkterne er Jesuitter-kirken La Campaña, og dens udsmykning med de mange tons pladeguld overgår ens fantasi.

Vi besøger også ”El Panecillo”, som er en stor høj midt i byen, med en pragtfuld udsigt dels over den gamle bydel og dels til den næsten 5000 m. høje vulkan ”Pichincha”.

Vi runder dagen af på Quitos smukkeste museum, som er indrettet i den berømte maler Oswaldo Guayasamíns hus. Her findes den mest komplette samling af hans værker, og her er også en udstilling af indiansk kunst af fineste kvalitet.

Overnatning i Quito.

Dag 7
Quito – Galápagos. Fly til Galápagos. Santa Cruz – landleguaner
Landleguanen lever på Santa Cruz

Denne morgen skal vi tidligt op for at flyve ca. 4 timer til Galápagos. Vi lander på øen Baltra, og her bliver vi kørt i bus til havnen, hvor vi en zodiac (gummibåd) bliver sejlet ud til krydstogtskibet M/Y Galápagos Odyssey. Vi finder os til rette på skibet og nyder en frokost, mens vi sejler til øen Santa Cruz.

Vi går i land på Dragon Hill på Santa Cruz, hvor de berømte ”drager” (landleguaner) bor. I 1975 var deres antal foruroligende lavt, da de var truet af vilde hunde. Man besluttede at iværksætte en redningsplan, og de blev flyttet til andre mindre øer, hvor de over et årti fik lov til at leve i fred. De ynglede godt og sikrede således deres overlevelse, hvorefter de kunne blive flyttet tilbage til Santa Cruz, og på trods af at de godt kan være sky, så er der en rimelig god chance for selv at se, at redningsplanen var en succes.

Vi går en tur på øen, som er bevokset med flere forskellige slags kaktus, og er vi meget heldige, kan vi også observere flamingoer.

Middag og overnatning på skibet.

Dag 8
Galápagos. Rabida og Sombrero Chino – søløver og havleguaner
Unge han-søløver på stranden

På den nordlige del af øen Rabida ligger en strand med rødt sand, og det er det eneste sted på øens kyststrækning, som ikke er dækket af klipper. Vi går i land på stranden, som i nogle perioder er beboet af unge han-søløver, og her kan vi spadsere hen til de flotte rødlige klipper, som har fået sin farve, fordi de indeholder oxideret jern.

Nær stranden finder vi en lille lagune, som tiltrækker adskillige slags vadefugle, og her lever også den kønne Bahamas-and med den karakteristiske røde plet på næbet. Rabida er kendt for sin store koloni af brune pelikaner, som yngler på øen, og hvis fjerdragt skifter farve fra brun til hvid i ynglesæsonen. De brune pelikaner har en enestående fisketeknik, og det er ikke nemt for ungerne at lære at fiske som de voksne.

Vi nyder frokosten på skibet, mens vi sejler til øen Sombrero Chino (den kinesiske hat), som er kegleformet, og man er ikke et øjeblik i tvivl om, at store vulkanske kræfter har været på spil her. Øen ser ved første øjekast ret ubeboelig ud, men vi finder hurtigt ud af, at her findes smukke hvide koralsandstrande og områder med lavasand som giver gode livsbetingelser for øens beboere – Galápagos-søløver og havleguaner.

Middag og overnatning på skibet.

Dag 9
Galápagos. Genovesa – rødfodede suler og fregatfugle
Den rødfodede sule

Genovesa er den mest isolerede af alle hovedøerne. Den ligger uden for de gængse Galápagos-ruter og besøges derfor ikke så ofte, selvom den er hjemsted for et hav af attraktioner, som for eksempel de store sværme af stormsvaler. Desuden kan vi opleve nathejrer, Galápagos-duer, havleguaner, pels-søløver og Galápagos-søløver. Det er også det eneste sted, vi finder den rødfodede sule, og vi ser også Fregatfuglehanner som puster deres strubesæk op for at tiltrække hunnerne.

Vi tager en vandretur i Darwin-bugten på øen denne morgen og nyder synet af de store koncentrationer af fugle.

Efter frokosten på skibet skal vi besøge en anden del af øen. Ved ”Prins Philips trin” tager vi først en sejltur i gummibåden, så vi kan få et indtryk af de høje klipper ved kysten og det liv, som udfolder sig der. Herefter går vi i land og skal nu bestige trinene i klipperne for at nå toppen og den fantastiske udsigt. Det er på denne del af øen, at vi finder Galápagos’ største kolonier af rødfodede suler og Nazca-suler.

Middag og overnatning på skibet.

Dag 10
Galápagos. Bartolome og Santiago – imponerende fortidslandskaber
Lavaformation på Sullivan Bay

Bartolome er kendt for at være Galápagos’ ”flagskib”, og det er absolut ikke overdrevet. Den lille ø er synonym med Galápagos’ barske skønhed og de smukke klippeformationer, der stort set alle stammer fra den sammenstyrtede top. Vi skal op på toppen af øen, hvor vi har udsigt til kanten af en undersøisk vulkan. I vandet ses ofte flokke af hvidtippede hajer, og fra januar til marts yngler havskildpadder på øen.

Efter frokost på skibet skal vi besøge Sullivan Bay på øen Santiago, og besøget her kan ikke sammenlignes med de andre. Her er den største seværdighed den sorte lavastrøm, der strækker sig fra små koniske søjler ned over øen mod stranden. Lavaen er aflejret for over 100 år siden, men ser stadig ud, som om den kom i går, hvis ikke forskellige hårdføre planter allerede var i gang med at kolonisere lavaen. At sætte fod på lavaen er som at sætte fod på månen, og er du interesseret i geologi og vulkanologi, så er dette et af de mest interessante steder i verden.

Middag og overnatning på skibet.

Dag 11
Galápagos – Guayaquil. Santa Cruz – kæmpeskildpadder. Fly til Guayaquil. Byrundtur og hjemrejse
Kom helt tæt på kæmpeskildpadderne

Den perfekt afslutning på besøget i Galápagos får vi på øen Santa Cruz, hvor de fascinerende kæmpeskildpadder har deres domæne. Iført gummistøvler (som udleveres på stedet) kan vi bevæge os ind i de mudrede områder, hvor skildpadderne lever, og vi har gode muligheder for at komme helt tæt på.

Efterfølgende kører vi til Santa Cruz’ nordkyst, hvorfra vi sejler til øen Baltra, hvor vi transporteres til lufthaven og flyver retur til fastlandet. Her lander vi i byen Guayaquil, som er Ecuadors største by med omkring 3.8 millioner indbyggere. Byen blev grundlagt af erobreren Francisco de Orellana i 1538 og har fået sit navn efter beliggenheden ved Guayas-floden ikke langt fra dens udløb i Stillehavet. Vi tager på en kort byrundtur og ser nærmere på den historiske bydel, Las Peñas, som vidner om byens rigdom i kolonitiden. Sidst på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, hvor der er hjemrejse.

Dag 12
Ankomst til København

Om Galápagos

Øerne ligger ca. 1.000 km. vest for Sydamerikas kyst i den kolde Humboldtstrøm, der med jævne mellemrum opvarmes og forvandles til naturfænomenet ”El Niño” med ubehagelige følger for klimaet mange steder på jorden. Det næringsrige vand, der kommer helt fra Antarktis, er koldt, hvilket betyder, at det indeholder relativt megen ilt. Den megen ilt og næring er grundlaget for øernes enestående plante- og dyreliv.

Charles Darwin ankom i 1835 til Galápagos på sin lange odyssé som naturforsker på skibet Beagle. Han fandt enhver forskers paradis; et sandt orgie af forunderlige naturfænomener med kæmpekrabber, rovfugle, søløver, kæmpeskildpadder og havleguaner, som kunne studeres på mindre end en meters afstand. Hver art varierede i udseende og adfærd fra ø til ø, til trods for at de øjensynligt stammede fra samme oprindelige art. Darwin brugte mange år til at tænke over sine iagttagelser og ikke mindst konsekvenserne heraf, inden han udsendte sit ultimative værk ”Arternes oprindelse”.

På dette krydstogt kommer vi så tæt på fantastiske havfugle, søløver, pelikaner, havleguaner og skildpadder som Charles Darwin selv. Opholdet på den fascinerende ø-gruppe er sandsynligvis den største naturoplevelse på det sydamerikanske kontinent, for den der sætter pris på de helt særlige naturhistoriske forhold.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 44.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
9.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Quito og Guayaqil – København med mellemlanding
 • Fly Quito – Galápagosøerne – Guayaquil
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse på fastlandet
 • Indkvartering i delt dobbeltkahyt på skibet M/Y Galápagos Odyssey på Galápagos
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 4 samt dag 7-10
 • Middag dag 3-4 samt dag dag 7-10
 • Transitkortskat på Galápagos (værdi USD 20)
 • Afgift til Galápagos Nationalpark (værdi USD 100)
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse og enkeltkahyt
 • Øvrige måltider
 • Drikkepenge (beregn ca. USD 60 på fastlandet og USD 35 pr. person pr. dag på skibet)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Pakkeliste

 • Mindre rygsæk eller taske til udflugter (Når vi skal i land på Galapagosøerne, kan det blive nødvendigt at gå i land, hvor vandet kan gå op til knæene. Derfor kan det være nyttigt at medbringe en vandtæt rygsæk)
 • Badetøj (håndklæde ikke nødvendigt)
 • Snorkleudstyr (der er udstyr på båden, men man kan naturligvis medbringe sit eget)
 • Gode vandresko
 • Sandaler/praktisk fodtøj (for eksempel sportssandaler), som kan tåle at blive våde ved landgang i vand
 • Vindjakke og trøje, da det kan blive køligt om aftenen, når vi kommer op i højderne
 • Regnjakke og insektmiddel til ophold i regnskoven
 • Solcreme, solhat og/eller solbriller
 • Sommertøj (bomuld) til dagene på krydstogtskibet
 • Kikkert
 • Lommelygte

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 10 deltagere (der kan maksimalt være 15 personer på rejsen). Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Sejlrute

Krydstogtskibets sejlrute kan blive ændret pga. vind- og vejrforhold, og derfor kan det blive nødvendigt at justere den nævnte sejlrute. Rejsen vil indeholde de samme højdepunkter, men rækkefølgen kan variere.

Fysisk form og højdesyge

For at deltage på denne rundrejse skal du være normalt gående og i almindelig fysisk form. Har du problemer med hjerte og lunger, bør du ikke deltage.

Når du opholder dig i mere end 2.500 meters højde, er der risiko for, at du udvikler højdesyge.

Symptomerne på højdesyge er hovedpine, svimmelhed og åndenød, og har du vedvarende eller tiltagende symptomer, bør du omgående sørge for at komme ned i lavere højde. Det er vigtig at drikke 3-5 liter vand om dagen, når man befinder sig i højderne. 

Der findes medicin mod højdesyge som også kan tages præventivt. Vi anbefaler, at du taler med din læge om mulighederne, inden du tager af sted på rejsen. 

På rundrejsen besøger vi følgende steder, som ligger over 2.500 meter:
Quito: 2.800 meter
Otavalo: 2.600 meter
Papallacta: 3.300 meter

Billund og Aalborg

Vil du have tilslutningsfly fra Billund eller Aalborg? Ring og hør nærmere om pris og muligheder.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.
Ecuador: www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/ecuador
Galápagos: www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/galapagos

Læs også vores rejseberetning om Ecuador og Galápagos – hvor Andesbjergene møder Amazonas

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

5 dages forlængelse på Galápagos

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra 19.998,–
Du kan forlænge din rejse med yderligere 5 dage på Galápagos-øerne, hvor en spændende og omfattende sejlrute bringer dig til øer, som du endnu ikke har besøgt.

Dagsprogram
Dag 11 (sidste dag på rundrejsen). Galápagos. Santa Cruz – kæmpeskildpadder og Charles Darwin forskningsstation
Tidligt denne morgen går vi i land på Santa Cruz, hvor de fascinerende kæmpeskildpadder har deres domæne. Iført gummistøvler (som udleveres på stedet) kan vi bevæge os ind i de mudrede områder, hvor skildpadderne lever, og vi har gode muligheder for at komme helt tæt på. Efter besøget returnerer du til skibet, og nye passagerer kommer ombord. Herefter er der tid til frokost.

Om eftermiddag besøges Charles Darwin forskningsstation, der oprindeligt er grundlagt med henblik på forskning og vedligeholdelse af Galápagos som en stor nationalpark i verdensklasse. Forskningen tager naturligvis udgangspunkt i evolutionslæren, men der bruges også mange kræfter på at bevare naturen i dens oprindelige og unikke form på trods af skadedyr, turisme og de faste beboeres slitage. I dag er mange lokale inddraget og direkte afhængige af Galápagosøernes bevarelse og beskyttelse. Forskningsstationen består af en forskningsafdeling, et bibliotek og et museum, der også kører et rehabiliteringsprojekt for skildpadder. Under besøget har vi ikke adgang til forskningsfaciliteterne men besøger museet, som giver et godt overblik over Galápagos-skildpadderne.

Vi spiser middag på skibet og letter anker ved midnatstid. I løbet af natten sejler vi til øen Isabela.

Dag 12. Galápagos. Isabela med hvidtippede revhajer, Sierra Negra-vulkanen og kæmpeskildpadder
Denne morgen skal du besøge de små Tintoreras-øer ved Isabelas kyst. Her går man ad en sti til en lava-kanal, som fyldes af havvand ved højvande, og hvor hvidtippede revhajer – og nogle gange rokker og skildpadder – ligger og hviler sig i det varme vand. Du kommer også til at stifte bekendtskab med de store havleguaner, som kan blive op til 1,5 meter lange. De formerer sig i området og findes i hundredvis.

Efter besøget sejles i gummibåd til Puerto Villamil på Isabela, og i bus køres du op til den imponerende Sierra Negra-vulkan, hvor du skal på en 6,5 km vandretur langs med vulkanens kant. Herfra er der udsigt til det store krater, som måler 7 x 9 km. Det er en helt anden verden heroppe i Isabelas højland, hvor vegetationen i den omkringliggende tågeregnskov er tæt og varieret. Bemærk venligst, at der kan være meget skyet ved vulkankrateret, så udsynet ikke er godt. Hvis det er tilfældet, organiseres en anden aktivitet denne formiddag. 

Du nyder frokosten på skibet og tager derefter til Isabela igen for at besøge Arnaldo Tupiza skildpaddecenter, hvor de store Galápagos-skildpadder formerer sig. Centeret har det formål at redde skildpadderne, som er en truet art, og man finder hurtigt ud af, at det ikke er en helt nem opgave at få dem til at formere sig i fangenskab. Du kommer til at se hundredvis af skildpadder i alle størrelser – fra de små unger (som er mindre end en hånd) til de kæmpestore, fuldvoksne hanner. Centeret har en flot botanisk have, som tiltrækker adskillige farverige sangfugle, og man kan gå en tur for at se hvilke fugle, vi kan spotte i træerne.

Middag og overnatning på skibet.

Dag 13 Galápagos. Isabela med lavamarker, Galápagos-pingviner og havleguaner
I dag skal du opleve den vestligste del af Isabela. Efter morgenmaden er der en 2 km lang vandretur over de kulsorte lavamarker ved Moreno Point. Her findes mange naturlige bassiner, hvor flere arter af fugle holder til, og måske er du heldig også at se flamingoer. Efter gåturen er der mulighed for en sejltur (i gummibåd) langs med kysten, eller du kan tage på en snorkeltur.

Frokosten nydes på skibet, mens det sejler par timer mod Elizabeth-bugten (på Isabela) og de små Mariela-øer, som ligger inde i bugten. Med gummibåden kan man bevæge sig helt ind i hjertet af områdets mangrove-landskab, hvor vi kan se de charmerende Galápagos-pingviner, havleguaner og masser af fugleliv. 

Middag og overnatning på skibet.

Dag 14 Galápagos. Fernandina og Isabela med skarven; fuglen der ikke længere kan flyve
Fernandina er den vestligste af Galápagosøerne, og en af de mindst besøgte på sejlruten. Du skal vandre (2 km) ved Espinoza Point, som er beboet af havleguaner, Galápagos-pingviner og skarver, der igennem generationer har mistet evnen til at flyve, da de ikke har naturlige fjender. Til gengæld er de blevet fantastiske dykkere, og de kan dykke helt ned til 50 meter mellem klipper og sten for at hente føden. Du kommer til at observere dem siddende på klipperne med vingerne åbne, så de kan tørre, og sammen med Galápagos-pingvinerne er de nogle af de mest sjældne og sårbare fuglearter på Galápagos.

Mens der spises frokost på skibet, sejler det over til Bolivar-kanalen ved Isabela. Her findes to smukke kratersøer, Tagus Cove og Beagle Crater, og begge har klippesider, som er ideelle for havfuglene, når de skal bygge deres reder. Der er landgang og en vandring på 2 km i området.

Efterfølgende kan du tage med på en sejltur langs med kysten, hvor man blandt andet kan observere skarver, stormsvaler og blåfodede suler. Hvis du hellere vil tage på en snorkletur, er der også mulighed for dette.

Lige før middagen på båden letter skibet anker, og starter den 12-timers sejltur rundt om den nordlige del af Isabela til øen Santiago. På vejen kommer du til at krydse ækvator to gange.

Middag og overnatning på skibet.

Dag 15 Galápagos. Santiago. Pelssæler og havfugle
Denne morgen er vi ankommet til Santiagos vestlige del. Det var her, at Darwin brugte det meste af sin tid på Galápagosøerne. Der er planlagt en 2 km vandretur fra Espumilla-stranden, op over bakkerne og ind i landskabet. Stranden er blevet et vigtig ynglested for havskildpadder, som vender tilbage år efter år. Når æggene klækkes (fra marts til august), er det kun de heldigste skildpadder, som når vandet. Mange fugle – fregatfugle, spottedrossler og hejrer – lever på øen, og de når at fange størstedelen af skildpadderne på deres vej mod havet.

Ved frokosttid sejles der til Puerto Egas, som også ligger på Santiago, og her skal du se nærmere på området (vandretur på 2 km). Kysten er fyldt med naturlige huler og lava-tunneler, som er kollapset, og det er gode opholdssteder for pelssælen, der med sin varme ”overfrakke” fortrækker skyggen fremfor den varme strand. Sælen har således tilpasset sig livet på Galápagos ved at slappe af i skyggen i løbet af dagen, og i stedet er den aktiv om natten, hvor den jager føde i havet. Der bor en koloni af pelssæler i en grotte for enden af stranden, og der er intet bedre sted på Galápagos til at observere disse spændende dyr.

Denne aften begynder den hidtil længste sejlads, når vi sætter kursen mod Galápagos’ østligste ø, San Cristobal.

Middag og overnatning på skibet. 

Dag 16 Galápagos - Guayaquil. San Cristobal - søløver og blåfodede suler. Fly til Guayaquil. Hjemrejse
Denne morgen har du den sidste udflugt på Galápagos. Du går en tur på den lille klipperige Lobos-ø ved San Cristobals kyst. Her bor en koloni af Galápagos-søløver, og man finder også flokke af blåfodede suler og fregatfugle, hvis hanner har en særlig måde at imponere hunnerne på. Sulen viser sine flotte fødder frem i en lidt kluntet dans, og fregatfuglen puster sin røde pose på brystet op, så han kommer til at se imponerende ud.

Efterfølgende transporteres du til lufthavnen på San Cristobal og flyver retur til fastlandet. Her lander du i byen Guayaquil, som er Ecuadors største by med omkring 3,8 millioner indbyggere. Byen blev grundlagt af erobreren Francisco de Orellana i 1538 og har fået sit navn efter beliggenheden ved Guayas-floden ikke langt fra dens udløb i Stillehavet. Hvis tiden tillader det får du en kort byrundtur og ser nærmere på den historiske bydel, Las Peñas, som vidner om byens rigdom i kolonitiden. Der er hjemrejse fra Guayaquil lufthavn.

Dag 17 Ankomst til København
Bemærk: Du bliver ombord på M/Y Galápagos Odyssey, når rundrejsen slutter, da skibet også sejler ruten på forlængelsen. Der er ikke Albatros rejseleder med på forlængelsen, men du ledsages af en højt kvalificeret naturguide, som er specialist i Galápagos. I Guayaquil er det en engelsktalende lokalguide, som deltager på byrundturen.

Pris
Fra kr. 17.998,-
pr. person i delt dobbeltkahyt
Fra kr. 30.996,- i enkeltkahyt

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Prisen inkluderer
 • Specialiseret naturguide på Galápagosøerne (engelsktalende)
 • Lokalguide på byrundturen i Guayaquil (engelsktalende)
 • Fly Galápagosøerne – Guayaquil
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering i delt dobbeltkahyt på skibet M/Y Galápagos Odyssey
 • Helpension til og med morgenmad dag 16
 • Vand, kaffe og te ombord på skibet
 • Lufthavnsskatter og -afgifter

Bemærk: Du bliver ombord på M/Y Galápagos Odyssey, når rundrejsen slutter, da skibet også sejler ruten på forlængelsen. Der er ikke Albatros rejseleder med på forlængelsen, men du ledsages af en højt kvalificeret naturguide, som er specialist i Galápagos. I Guayaquil er det en engelsktalende lokalguide, som deltager på byrundturen.

Prisen inkluderer ikke
 • Øvrige drikkevarer
 • Drikkepenge (beregn ca. USD 35 pr. person pr. dag)
 • Personlige fornødenheder
 • Enkeltkahyt tillæg
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rated 5 out of 5 by from En spændende og lærerig rejse En rigtig spændende og bredt sammensat rejse, hvor vi både oplevede Ecuadors bjerge og regnskov, byture i Quito - incl. et rigtig interessant besøg på Guayasamin Foundation - og i Guayaquil, og som det allerbedste dagene på Galapagos. Det var helt fantastisk at se dyrelivet her og ikke mindst at opleve dyrenes totale mangel på frygt for os. Vores rejseleder var særdeles kompetent, talte flydende spansk, og gav os en masse viden om Ecuadors historie, kultur, geologiske udvikling, naturforhold, dyrelivet mm. Herudover var rejselederen løbende opmærksom på alle i gruppen og løste hurtigt alle de mindre udfordringer, der undervejs opstod for deltagerne.
Date published: 2018-03-04
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur med unikke oplevelser. En tid før afrejse fik vi fra rejsebureauet tilsendt en lille bog om Galapagos, og det var en fin forberedelse til turen. Rundrejsen i Ecuador gav et godt indblik i landets kultur og dejlige natur. Galapagos stod for mange som turens højdepunkt, og det var da også en oplevelse ud over det vanlige at møde øernes mangeartede dyreliv. Galapagos var en oplevelse, men det var rundrejsen i Ecuador bestemt også. Med til at gøre turen 5 stjernet var vores rejseleder Ida. Et aldrig svigtende godt humør kombineret med stor viden og indsigt i landets forhold, og hendes empati for sine gæster gjorde, at vi fik optimal udbytte af turen. Tak til Ida for en fantastisk oplevelse.......den største stjerne er dedikeret til dig. Ragna og Gert Bach
Date published: 2017-04-08
Rated 5 out of 5 by from Vidunderlige Galapagos med fremragende rejseledere Turen rundt i ecuador og Amazonas var fin nok men intet imod de 4 fantastiske døgn på Galapagos. Amazonas regnskoven lidt skuffende ift forventning om dyreliv. Indkvartering var alle steder helt fin ikke mindst hacienda, eco-lodge og skib. Maden og besætning på skib var fremragende. Danske rejseleder og lokal guide på Galapagos var fremragende - engagerede, meget sympatiske og vidende. Oplevelsen af dyre- og fugle-liv på Galapagos er grunden til at du skal prøve denne tur. Lokal guide andre steder absolut på det jævne. Forventninger om drikkepenge niveau nok til den høje side. Kvalitet af bus til rundtur gennem adskillige dage kan sagtens forbedres !
Date published: 2020-03-17
Rated 5 out of 5 by from Fantastiske Ecuador og Galapagos. En oplevelse for livet. Vores rejseleder (Ida) gjorde en fantastisk rejse til en endnu mere strålende oplevelse:-) Med den rejseleder kan turen simpelthen kun blive vellykket. Hun ved alt om landet, kulturen, dyrelivet, plantelivet og om samvær mennesker imellem. Hun er tydelig og klar, så alle kan høre og forstå. Hun arbejder i døgndrift og sørger for at hver af os får sine ønsker og behov opfyldt - og ikke mindst har hun et smittende godt humør.
Date published: 2017-03-20
Rated 4 out of 5 by from en dejlig rejse , spændende oplevelser Rejsen blev ledet af Jens der var velstruktureret og vidende langt over forventning. Det var fantastisk. Vi så hvad der var muligt, men pga de lange bus transportstrækninger( en dag 9 timer ) mangler der 2 rejse dage i dette program, en i Amazonas til at kunne sejle på bifloder og til indianer længere væk og en på Galapagos til at få endnu en vigtig ø med hvor de store farvede Liguaner , der pryder rejsen brochuren, findes .
Date published: 2017-10-16
Rated 5 out of 5 by from Spændende eksotisk rejse Denne rejse kan stærkt anbefales. Alt fint tilrettelagt., Venlige, imødekommende og vidende guider. Spændende oplevelser blandt indianerne, sejlturene ad floden, besøg i landsbyen, vandreturene i regnskoven både dag og nat. Gode hoteller og lækker mad. At stå på æquator linien var helt speciel. Til sidst men ikke mindst Galapagos øerne , hvor vi sejlede med et dejligt skib med top-betjening og udsøgt mad, og når vi kom hjem fra vore udflugter, blev vi forkælet med snacks og friskpresset eksotisk juice m.m . Vi kunne komme helt tæt på både fugle og dyr uden de flyttede sig, bl.a. diende søløver og suler med unger i alle størrelser. Jeg snorklede for første gang og oplevede en helt anden verden blandt eksotiske spraglede fisk og fiskestimer som i et stort akvarium og hajer, flokke af rokker og pingviner. Stor tak til vores guide, Ida, der var uovertruffen (-:
Date published: 2017-03-19
Rated 4 out of 5 by from En smuk rejse Rejsen var i to hoveddele, en tur på fastlandet i Equador og en tur til Galapagos. Førstnævnte var knap så spændende, hvorimod turen til Galapagos var helt perfekt. Otavalo var ikke så spændende, og lodgen i Amazonas var OK, men ikke helt gearet til at betjene os på det forventede serviceniveau. Man kunne tilbringe et par dage i Quito og overveje at indlogere os på et hotel i den gamle bydel. Rejseleder og lokalguider var førsteklasses.
Date published: 2017-02-05
Rated 5 out of 5 by from God og uforglemmelig tur Vores guide Ida var både dygtig, vidende og behagelig at være sammen med. Nætterne på den første del af rejsen (Ecuador), var meget kolde, og vi burde have haft bedre info forud, så vi kunne have taget hensyn til dette.Super flot kvalitet og service ombord på skibet omkring Galapagos.
Date published: 2017-03-22
 • y_2021, m_5, d_8, h_18
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.15
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_38
 • loc_da_DK, sid_ECRTR04, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

21ECRTR04BDK0811