Ind i Sydamerikas hjerte

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Tag på en Albatrosrejse for nysgerrige livsnydere! Få storslåede oplevelser i Argentina, Uruguay og Brasilien på samme tur.

Oplev det bedste af Sydamerika! 

På denne rejse har vi sammensat et spændende program med nøje udvalgte oplevelser i tangoens Argentina, sambaens Brasilien og det knap så kendte Uruguay, hvor vi dykker ned i kolonihistorien.
Både Buenos Aires og Rio de Janeiro er blandt Sydamerikas mest interessante byer – især når det gælder kultur, arkitektur og kunsten at nyde livet. 

I Buenos Aires skal vi besøge det flotte Colón-teater og vandre ad de brede alléer til Casa Rosada, det lyserøde præsidentpalads. 
I Rio venter Kristus-statuen på Corcovado-bjerget og herfra har vi en blændende udsigt til resten af byen, strandene og Guanabara-bugten. 
Du bestemmer selv, om du vil have noget tid på egen hånd eller tilkøbe udflugtspakkerne, så du får den komplette oplevelse i de to byer.

I Uruguay drager vi tilbage i tiden, når vi sejler til UNESCO-beskyttede Colonia del Sacramento og går på opdagelse gennem historien i byen, som portugiserne grundlagde i 1680. 
Storslået natur er der også at se frem til: hele to dage er øremærket de mægtige Iguazú-vandfald, som vi ser fra både den argentinske og brasilianske side.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Argentinsk peso, Brasiliansk real, Uruguayansk peso

Dagsprogram 13 dage
Dag 1
Afrejse fra København og ankomst til Buenos Aires
Dag 2
Byvandring i Buenos Aires og omvisning i operahuset Teatro Colón
Dag 3
Buenos Aires. Byrundtur, vinsmagning og tangoshow med middag (tilkøb)
Dag 4
Heldagsudflugt til Colonia del Sacramento i Uruguay
Dag 5
Buenos Aires. Pampas, gauchoer og lækker ranchfrokost (tilkøb)
Dag 6
Fly til Iguazú, Brasilien. Rundvisning ved Itaipú-dæmningen
Dag 7
Iguazú-vandfaldet på den argentinske side
Dag 8
Iguazú-vandfaldet på den brasilianske side og fly til Rio de Janeiro
Dag 9
Rio de Janeiro. Corcovado-bjerget, Kristusstatuen og byrundtur med Rios berømte strande
Dag 10
Rio de Janeiro. Sejltur i Guanabara-bugten og på sambaskole (tilkøb)
Dag 11
Med kabelbane til Sukkertoppen
Dag 12
Besøg ved operahuset, sambadromen og domkirken. Hjemrejse
Dag 13
Ankomst til København

Hoteller

Vores hoteller

Her kan du se de hoteller, som vores gæster på rundrejsen oftest bor på. Vær venligst opmærksom på, at hotelændringer kan forekomme. I så fald vil hotellet være af tilsvarende eller højere standard.

Libertador Hotel

 • 200 værelser
 • 0 km til centrum
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Elevator
 • Wi-Fi (overalt på hotellet – gratis)
 • Fitnesscenter

Moderne hotel indrettet i minimalistisk stil og beliggende i gåafstand til Colón-teateret og præsidentpaladset samt mange andre af Buenos Aires’ flotte seværdigheder. Hotellet har restaurant, bar og fitnesscenter. Der er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Værelse
Store og lyse værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle værelser har TV, aircondition, deponeringsboks, køleskab, strygejern, strygebræt og hårtørrer. Gratis Wi-Fi.

Du kan læse mere om hotellet her: https://www.libertadorhotels.com/

JL By Bourbon

 • 220 værelser
 • Reception døgnet rundt
 • Bar
 • Elevator
 • Lille pool
 • Wi-Fi (gratis)
 • Lille fitnesscenter

Hotellet ligger på Avenida Costa e Silva og er indrettet i moderne stil med gode faciliteter. Der er et lille poolområde og gratis wifi overalt på hotellet.

Værelse:

Komfortable værelser med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle værelser har aircondition, pengeskab, tv, minibar (mod ekstra gebyr) og hårtørrer. WiFi er gratis på alle værelser.

Du kan læse mere om hotellet her: https://www.bourbon.com.br/hotel/jl-hotel/?lang=en#TheHotel

Americas Copacabana

 • 205 værelser
 • 10 minutters gang til Copacabana-stranden
 • Lille swimmingpool
 • Gratis wi-fi
 • Restaurant
 • Døgnåben reception

Americas Copacabana er et af de nyere hoteller i Rio og beliggende kun tre gader fra Copacabana-stranden. Der er ligeledes kun 3 gader hen til nærmeste metrostation, så man nemt kan komme rundt i Rio. Hotellet er indrettet i moderne stil og med gode faciliteter. Der er et lille poolområde på taget, og her er en flot udsigten over Copacabana-området. Der er liggestole til fri disposition. Hotellet har også restaurant, poolbar, lobbybar og et lille fitnesscenter. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

I kan læse mere om hotellet her:

http://www.americascopacabanahotel.com.br/ 

Værelse
Moderne og komfortable værelser med to enkelsenge eller en dobbeltseng. Alle værelser har A/C, sikkerhedsboks, TV og hårtørrer. Der er gratis wi-fi.

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
31.998,–
Billund
31.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København og ankomst til Buenos Aires

Vi sætter kursen fra Danmark mod Argentina. Efter ankomsten bliver vi indlogeret på hotel og kan hvile ud efter rejsen.

Dag 2
Byvandring i Buenos Aires og omvisning i operahuset Teatro Colón
Casa Rosada - det lyserøde præsidentpalads

I dag skal vi på byvandring i den centrale del af tangobyen.
Buenos Aires er kendt som Sydamerikas Paris, og både arkitekturen og de brede alléer kan da også nemt sende tankerne til Frankrigs hovedstad. 

Buenos Aires er en by med en gylden fortid, og vi starter byvandringen ved byens operahus, Teatro Colón, der blev bygget i 1908 og er indbegrebet af det rige Buenos Aires. 
Vi bliver vist rundt i den overdådige bygning og ser den store sal med scenen, hvor de klassiske dramaer stadig udspilles.

Herefter vandrer vi ad byens brede alléer til Plaza de Mayo (Majpladsen), hvor man for alvor fornemmer historiens vingesus. For enden af torvet troner præsidentpaladset, som ikke uden grund kaldes Casa Rosada, det lyserøde hus, for murværket har en markant lyserød farve. 

Det var fra balkonen her i præsidentpaladset, at Eva Perón – i folkemunde blot kendt som Evita – holdt tale til sine trofaste støtter blandt landets mange fattige. Det var også her på Plaza de Mayo, at en gruppe mødre til forsvundne børn og unge under den argentinske militærjunta, kendt som “Las Madres de Plaza de Mayo”, i årene 1977-2006 fast mødtes én gang om ugen og demonstrerede for at få sandheden om deres forsvundne kære frem.

Herfra fortsætter turen ned ad gågaden, Calle Florida, hvor butikker og forretninger ligger side om side. 
Der bliver også tid til en dejlig frokost på en af Buenos Aires’ verdenskendte restauranter, de såkaldte steakhouses, hvor vi kan nyde en førsteklasses bøf.

Overnatning i Buenos Aires.

Dag 3
Buenos Aires. Byrundtur, vinsmagning og tangoshow med middag (tilkøb)
Tangoshow i Buenos Aires

Denne morgen skal vi nyde lidt mere af Buenos Aires. 

Vi besøger byens mest farvestrålende og charmerende bydel, La Boca, som tilmed er et af byens ældste kvarterer. 

I 1800-tallet blev La Boca hjemsted for tusindvis af italienske og spanske immigranter, der søgte lykken i den argentinske hovedstad. Gaden El Caminito er kendt for sine farvestrålende huse, og det er også her i arbejderkvarteret La Boca, at sportsklubben Boca Juniors holder til. 

Selvom en lang række markante argentinske fodboldspillere gennem årene har spillet for klubben, er det mere end nogen den nationale fodboldhelt Diego Maradona, der har gjort klubben kendt verden over. 
Videre i bydelen Palermo – byens grønne åndehul – nyder vi de smukke, storslåede parkanlæg og mindesmærker, der giver os et indblik i landets brogede historie. Vi fortsætter til bydelen Recoleta, som er et af byens mest fashionable beboelsesområder med elegante, franskinspirerede huse. 

Det er også i Recoleta, vi finder den pompøse kirkegård med gravsteder for alle byens fornemme familier, inklusive Evita Peron, som ligger begravet på et familiegravsted under navnet Duarte. 
Endvidere er La Recoleta også hjemsted for de meget rige argentinere, som normalt forlader deres herskabsboliger i sommerheden. Om vinteren kan man se de fine damer slentre op og ned ad byens fornemme strøg iført pels og kunstfærdige frisurer, ofte på vej til tesaloner for at møde deres venner.

Sidst på eftermiddagen prøvesmager vi nogle af de dejlige argentinske vine i selskab med en professionel sommelier, som deler ud af sin viden. Herefter nyder vi et flot tangoshow, mens aftenens middag indtages. 

Kan man forestille sig mere perfekte rammer for en aften i tangoens tegn end netop her i tangoens hjemby? 
Dansen – med sit raffinerede miks af nostalgi, drama, elegance og sensualitet – har sit udspring i immigrantmiljøet i Buenos Aires-bydelen San Telmo sidst i 1800-tallet, og selvom tangoen i begyndelsen blev betragtet som alt andet end stueren, gik der ikke længe, inden også det pæne borgerskab tog tangoen til sig. 

Bemærk venligst, at aktiviteterne denne dag skal tilkøbes. Se venligst information under ”Buenos Aires udflugtspakke”. Overnatning i Buenos Aires.

Dag 4
Heldagsudflugt til Colonia del Sacramento i Uruguay

I dag skal vi for en stund forlade Argentina, og vi kan sætte endnu en knappenål på verdenskortet, når vi tager båden over til Uruguay, hvor vi skal besøge den fine gamle by Colonia del Sacramento. 

På den østlige bred af Río de la Plata kun ca. 50 km fra Buenos Aires med færge ligger Colonia, som er en uimodståeligt malerisk by. Den er naturligvis på UNESCO’s liste over verdensarv og alt andet ville da også være underligt, for den gamle bydel Barrio Histórico, den uregelmæssige bykerne fra kolonitiden, er ganske indtagende. 

Her finder man et virvar af smalle brostensbelagte gader, som indtager en lille halvø, der stikker ud i floden. Smukke rækker af plataner giver herlig skygge mod sommervarmen, og de gamle huse og bygninger kan for en stund få os til at føle os henført til et fjernt århundrede.

Her mødes en blanding af spansk, portugisisk og postkolonial arkitektur, når vi lægger vejen forbi bygninger som Nacarello's hus, det portugisiske museum, Viceroyens hus og kirken ’Det hellige Sakramente’.

Undervejs spiser vi frokost inden det om eftermiddagen atter er blevet tid til at vende snuden mod kosmopolitiske Buenos Aires.

Dag 5
Buenos Aires. Pampas, gauchoer og lækker ranchfrokost (tilkøb)
Den argentinske pampas er hjemsted for de famøse gauchoer

I en radius af næsten 1.000 kilometer fra Buenos Aires strækker den argentinske pampas sig. Det store sletteområde har gennem århundreder været hjemsted for de legendariske argentinske cowboys, såkaldte gauchoer. 

Og med den frodige landbrugsjord og pampas-kvæget, der typisk ender sine dage som nogle af verdens møreste bøffer, udgør pampassen nerven i den argentinske økonomi. 
På dagens udflugt går vi i gauchoernes fodspor og sætter kursen mod pampassen, hvor vi skal besøge en estancia, som er en stor, argentinsk ranch. 

Her spiser vi en traditionel asado-frokost med lækkert, grillet kød og empanadas – små halvmåneformede, fyldte brød. På estanciaen nyder vi også et folkloreshow med traditionel argentinsk musik og dans. Efter en afslappende dag på gården vender vi tilbage til Buenos Aires.

Bemærk venligst, at aktiviteterne denne dag skal tilkøbes. Se venligst information under ”Buenos Aires udflugtspakke”.

Overnatning i Buenos Aires.

Dag 6
Fly til Iguazú, Brasilien. Rundvisning ved Itaipú-dæmningen

Det er i dag blevet tid til at lægge Argentina bag os, og vi begiver os mod lufthavnen, hvor eventyret venter i Brasilien. Efter ankomsten til Iguazu, besøger vi den store ingeniørmæssige bedrift Itaipú-dæmningen, som ligger på floden Paraná på grænsen mellem Brasilien og Paraguay. 

Begge lande har del i produktionen, og det er verdens største hydroelektriske anlæg målt på produktion af energi. Her produceres så meget strøm, at det dækker hele 75 % af Paraguays og 17 % af Brasiliens samlede energiforbrug. På en spændende rundvisning får vi indblik i konstruktionen af dæmningen, og hvordan den fungerer.

Vi fortsætter til den lille by Foz do Iguaçú, kendt for sine fantastiske vandfald – Cataratas del Iguazú på spansk og Cataratas do Iguaçú på portugisisk – der falder fra -floden på grænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay. 

Iguazú er klodens bredeste vandfald og strækker sig i en tre kilometer lang hesteskoform. Det består af 275 mindre vandfald, som vælter ud over Paranáplateauet og næsten hundrede meter ned i dybet. 
Kaskader af brusende, grumset flodvand strømmer i en uendelighed ned fra hundreder af fald og piskes til millioner af tågeperler. De helt enestående fald er omgivet af tæt jungle, og Iguazú er afgjort et af rejsens absolutte højdepunkter.

Overnatning i Iguaçú.

Dag 7
Iguazú-vandfaldet på den argentinske side
De mægtige Iguaçú-vandfald

Dagen er afsat til at besøge den argentinske side af vandfaldene. Vi begynder turen ved besøgscenteret, hvorfra et lille tog transporterer os næsten ud til det største fald, Garganta del Diablo – ”Djævelens Gab”. 

Fra endestationen spadserer vi ad gangbroer ud til den del af faldene, som er mest imponerende. 
Vi fortsætter ad gangstier og gangbroer på den over tre kilometer lange og storslåede tur omkring vandfaldene. 

Skovene ved vandfaldet rummer et enestående vildt- og planteliv med sjældne orkideer, talrige fuglearter og kæmpefirben. 
Senere fortsætter turen på de veltilrettelagte stisystemer, hvor de imponerende vandfald kan betragtes fra flere forskellige vinkler.

Overnatning i Iguaçú.
 

Dag 8
Iguazú-vandfaldet på den brasilianske side og fly til Rio de Janeiro

Inden vi ankommer til Iguazú-vandfaldet, stopper vi, hvis tiden tillader det, ved en helikopterplads. Her kan man tilkøbe en helikoptertur over vandfaldet. 
Prisen kan variere, men ligger omkring USD 150 (2023). Det skal understreges, at der er tale om et tilvalg, som bestilles og betales på rejsen.

Vi skal i dag opleve den brasilianske side af faldene med udsigt over floden. Vi begiver os ned til en gangbro, som fører os ud i midten af faldet med en fantastisk udsigt lige ned i ”Djævelens Gab”. 
Her forstøves vandet så kraftigt, at en regnfrakke er nødvendig. Længere fremme kan man være så heldig at møde de små, frække næsebjørne, som holder til i området, mens vi nyder udsigten til de ufatteligt smukke fald på den argentinske side.

Over middag flyver vi til Rio de Janeiro. I Brasilien påstår man hårdnakket, at Gud brugte hele to af sine seks arbejdsdage på at skabe Rio, og smukt ligger den da også med sin enorme naturhavn, grønne klippesider, det store hav og de lange, hvide strande. 
Rio er ubestridt en af de mest populære byer i verden – solen, sambaen, de smukke omgivelser og en livsglad befolkning danner rammen om en enestående oplevelse.

Overnatning i Rio de Janeiro.

Dag 9
Rio de Janeiro. Corcovado-bjerget, Kristusstatuen og byrundtur med Rios berømte strande
Kristus-statuen vogter over byen

Vi starter dagen ved Rio de Janeiros vartegn, det grønklædte Corcovadobjerg med den berømte Kristusstatue på toppen. Bjerget er godt 700 meter højt, og her på toppen har vi en imponerende udsigt over byen. Kristusstatuen er 30 meter høj og står på en 8 meter høj sokkel. Statuen er ikke blot blevet symbol på Rio og Brasilien, men er også på listen over verdens nye vidundere.

Vores tur fortsætter til Rios berømte strande, for strandene i Rio er, hvad caféer er for Paris eller kanalerne er for Amsterdam. Og selvom hver strand har sine egne særlige kendetegn, er der nogle generelle træk, der hjælper dig til at få en fornemmelse for strandene som en ægte carioca, som indbyggerne i Rio kaldes.

Først og fremmest har de lokale badegæster smag for at iføre sig en brasiliansk bikini eller speedos. Uanset hvor smart eller moderigtig vi nordboer måske tænker, at vores badetøj er, så vil det med garanti skrige ’gringo’ på en strand i Rio. 

Og hvis du selv tænker, at din figur måske ikke er helt bikini- eller speedoklar, så fortvivl ej. I Brasilien bærer alle, med streg under alle, badetøj, der kan virke som om det er et par numre for småt, og ingen løfter så meget som et øjenbryn.

Strandene tæller bl.a. Ipanema, der var kendt og elsket af brasilianerne længe inden Tom Jobim skrev sin sang om den høje og solbrune og unge og dejlige pige, han så og sukkede over. Her spilles den lokale strandvolleyball (futvolei) i stor stil. Det minder om den volleyball, vi kender, med den forskel, at man ikke må bruge hænderne!

For enden af Ipanema finder man rigmandsstranden Leblon, og så er der naturligvis navnkundige Cobacabana, der med den brede Avenida Atlântica indbyder til, at man går sig en tur og kigger på folk og fæ. 

Midt på eftermiddagen vender vi retur til vores hotel. 

Overnatning i Rio de Janeiro.

Dag 10
Rio de Janeiro. Sejltur i Guanabara-bugten og på sambaskole (tilkøb)
Rio er fødested for samba og bossa nova

Rio har en enestående placering ved Guanabara-bugten, som er 31 km lang og 28 km bred. Denne morgen stævner vi ud fra Glória-marinaen på den skonnert, som skal tage os på en ca. to timers sejltur i Brasiliens andenstørste bugt. 

I Guanabara-bugten ligger der mere end 130 små øer, og en 13 km lang bro går fra Rio til byen Niteroí, og benyttes hver dag af mange pendlere. Ruten går langs med kysten forbi flotte strande, den berømte Sukkertop og adskillige af de forter, som blev bygget af portugiserne for at beskytte området mod pirater. 

Vi kommer helt over på den anden side af bugten til byen Niterói, og her har man et fantastisk kig til Rio. Inden vi returnerer til Glória-marinaen i Rio, sejler vi under Niterói-broen og forbi en af bugtens øer ”Ilha Fiscal”, som huser det kulturhistoriske museum.

I Rio findes der flere end 80 sambaskoler med mere end 100.000 dansere. Og vi er så heldige, at vi har fået en aftale i stand om at besøge en af de største og vigtigste sambaskoler i Rio, Acadêmicos da Grande Rio, hvor børn i alderen 5-18 år lærer at danse samba. 

Skolen har til huse i en kæmpestor hal, hvor der også laves kostumer og vogne til de store karnevalsoptog. Nogle af danserne tager imod os og giver os et indblik i sambaens historie. Vi skal naturligvis også se nogle af de smukke kostumer, ligesom der bliver mulighed for selv at afprøve nogle af de forførende dansetrin!

I forbindelse med de olympiske lege fik Rio et nyt flot bygningsværk, som er tegnet af den spanske arkitekt Santiago Calatrava. Det knejser smukt ud mod Rios Guanabara-bugt og huser ”Museu do Amahã”, der er et museum for videnskab og en bæredygtig fremtid. 
Vi får lejlighed til at se den smukke bygning udefra, og i nærheden ligger også Mauá-pladsen, hvor vi finder verdens største graffiti-maleri udført af den brasilianske kunstner, Eduardo Kobra. Maleriet er 15 meter højt og 170 meter bredt, og temaet er ”etniske grupper” og består af flotte og farverige portrætter af etniske minoriteter. 

Bemærk venligst, at aktiviteterne denne dag skal tilkøbes. Se venligst information under ”Rio de Janeiro udflugtspakke”.

Overnatning i Rio de Janeiro.

Dag 11
Med kabelbane til Sukkertoppen

Der venter os i dag en smuk tur i kabelbanen op på den store granitklippe Sukkertoppen, som knejser smukt over den store Guanabarabugt, der munder ud i Atlanterhavet. 

Herfra nyder vi den flotte udsigt over byens skyline, de lange strande og grønklædte bjerge med vandfald og regnskov. Når man står heroppe, er det indlysende, hvorfor Rio anses for at være en af verdens smukkeste byer.

Om eftermiddagen kan du slappe af på egen hånd, og vores rejseleder kommer gerne med tips til, hvordan du kan tilbringe solskinstimerne – hvis vejrguderne er med os.

Dag 12
Besøg ved operahuset, sambadromen og domkirken. Hjemrejse
Farverige Rio de Janeiro

Vores rejse er ved at være slut, men vi kan her i formiddag lige nå lidt flere oplevelser i Rio, når vi begiver os ind til centrum og kører forbi det berømte Maracanã-fodboldstadium. 

Vi kommer også forbi sambadromen, hvor det verdensberømte årlige karneval afholdes. 
Sidst men ikke mindst passerer vi den moderne domkirke. Herefter er det blevet tid til at sige farvel til Brasilien, og vi kører til lufthavnen for hjemrejse.

Dag 13
Ankomst til København

Beriget med gode sydamerikanske minder lander vi i Københavns Lufthavn. 

Buenos Aires udflugtspakke

Ved køb af denne udflugtspakke får du alle de aktiviteter, som er beskrevet i rundrejsens program på dag 3 og 4:

 • Buenos Aires byrundtur i bydelene La Boca og Palermo
 • Vinsmagning, middag og tangoshow
 • Heldagsudflugt til Pampassen med besøg på farm og traditionel argentinsk frokost


Udflugtspakken skal bestilles hjemmefra (ved køb af rejsen), og gennemføres ved minimum 10 deltagere. Rejselederen er med på udflugterne. 

Pris pr. person: 3.498 kr.

Rio de Janeiro udflugtspakke

Ved køb af denne udflugtspakke får du de aktiviteter, som er beskrevet i rundrejsens program på dag 10:

 • Sejltur i Guanabara-bugten – se smukke Rio fra en helt anden vinkel
 • Besøg på sambaskole – farverige kostumer og sambadans


Udflugtspakken skal bestilles hjemmefra (ved køb af rejsen), og gennemføres ved minimum 10 deltagere. Rejselederen er med på udflugterne. 

Pris pr. person: 1.248 kr.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 31.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
4.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder Fly København – Buenos Aires og Rio de Janeiro – København med mellemlanding 
 • Lokalfly mellem Buenos Aires og Iguazu*
 • Lokalfly mellem Iguazú og Rio de Janeiro*
 • Udflugter jf. program 
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse 
 • Morgenmad dagligt og frokost dag 2 og 4  
 • Skatter og afgifter

*Da vi har regionale og indenrigsflyvninger på denne rejse anbefaler vi, at man pakker så let som muligt. Visse flyselskaber tillader kun 15 kilo indchecket bagage samt 8 kilo håndbagage. Alt derover afregnes som overvægt af den enkelte rejsende. Det koster omtrent 12 USD per kilo bagageovervægt. Vi gør samtidig opmærksom på, at visse lokale strækninger kan være med mellemlanding.

Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris 
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring 
 • Tilslutning med indenrigsfly 
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse 
 • Udflugtspakker i Buenos Aires og i Rio de Janeiro
 • Øvrige måltider 
 • Drikkevarer 
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (ca. USD 125,- i alt)
 • Personlige fornødenheder 
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Pakkeliste

 • Mindre rygsæk eller taske til udflugter
 • Sommertøj
 • Badetøj (håndklæde ikke nødvendigt)
 • Trøje eller let jakke
 • Regnjakke eller regnslag
 • Praktisk fodtøj (vandresko og sportssandaler)
 • Solcreme, solhat og/eller solbriller
 • Myggespray
 • Lommelygte 
 • Kikkert
 • Håndsprit

Terræn undervejs på turen

Vi gør opmærksom på, at der undervejs på rejsen vil være lange gåture (op til ca. 5 km). Ofte er terrænet kuperet, der vil være ujævne fortov og stier og ujævne trapper.

Valuta

Vi anbefaler, at du medbringer USD, da det det kan være problematisk både at anvende kreditkort som betaling og hæve kontanter i pengeautomater.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se, om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder: 
Argentina www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/argentina
Brasilien www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/brasilien
Uruguay https://www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/uruguay

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from super tur med Juan Ramirez dejlig tur som blev ekstra levendegjort af vores super sympatiske og altvidende guide Juan Ramirez
Date published: 2023-11-22
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur - og fantastisk guide En fantastisk rejse med rigtig mange indtryk. - Uden vores rejseleder Juan havde det kun været en halv rejse - han forstod i den grad at fylde på med hensyn til historie, kultur og god karma. Vi havde valgt 2 dage på egen hånd i Buenos Aires, hvilket var en rigtig god oplevelse med mulighed for at komme fra a til b med taxi til meget lidt penge. Besøget på Itaipu-dæmningen og Iguazu vandfaldene skal også fremhæves som en once-in-a-lifetime. Besøg i Favelaen var et yderligere højdepunkt. - Den øvrige udflugtspakke i RIO kan også varmt anbefales. Vi kan absolut anbefale denne tur - men sørg for at få Juan med i bussen.
Date published: 2023-11-21
Rated 5 out of 5 by from En rigtig dejlig rejse, spækket med gode oplevelser Dejlig rejse, hvor vi besøgte Argentina, Paraguay og Brasilien i sol og varme. Meget varieret og velgennemført program. Rejselederen har et kæmpestort lokalkendskab, som han delte med alle rejsedeltagerne. Han var til rådighed alle døgnets 24 timer og var usædvanlig hjælpsom på enhver måde. Der var en fin balance mellem planlagte aktiviteter og egen tid. En særlig spændende og anderledes oplevelse var et heldagsbesøg på en ranch i Argentina.
Date published: 2023-11-20
Rated 5 out of 5 by from Fremragende rejse med super rejseleder Rejsen var en perlerække af fantastiske oplevelser - ikke mindst takket være en super professionel og fornøjelig rejseleder, som havde tjek på det hele. Eneste malurt i bægeret var aflysning af Lufthansas fly i starten af rejsen. Men forsinkelsen blev samlet fornemt op af rejselederen.
Date published: 2023-03-07
Rated 5 out of 5 by from En rejse med lutter højdepunkter Rejsen bød på fantastiske oplevelser og gode overraskelser undervejs - takket være vores rejseleder fik vi en god forståelse for de tre landes kultur, fortid og nutid. Rejselederen formåede også at tilpasse programpunkterne således, at det hele forløb harmonisk på trods af flyforsinkelser o.l. Gruppen var tilpas lille til at vi hurtigt lærte hinanden at kende og nyde hinandens selskab.
Date published: 2023-03-02
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk tur med en fantastisk rejseleder Vi kom lidt sent fra start grundet aflysning af fly, men med hjælp fra Albatros i Kbh og med modtagelse af Juan i Buenos Aires, var vi godt på vej og vi fik indhentet det “forsømte”. Alt i alt en virkelig god tur der, ikke mindst rejselederen, blev gjort helt fantastisk. Han arrangere ture, besøg m.v. som ikke var en del af programmet Altid med et smil og en god vittighed.
Date published: 2023-03-01
Rated 4 out of 5 by from Fantastisk rejse til Sydamerika Vores udgangspunkt var at forlænge Rundrejsen med et besøg hos venner i Sao Paulo og det forelagde vi Albatros. Det var næsten umuligt at få en afklaring om dette var muligt og vi blev holdt hen af flere forskellige Albatroskonsulenter. Vi måtte derfor selv betale for hjemrejsen, vi ikke deltog i, samt den hjemrejse, vi gennemførte. Dette følte vi var meget ufleksibelt og frustrerende. Udover dette har vi bare været meget glade og tilfredse med rejsen. Vi har især været imponeret over vores fantastisk vidende, handlende, kommunikerende og humoristiske guide Juan. Han må i den grad være ‘guld’ for Albatross!!
Date published: 2023-02-25
Rated 4 out of 5 by from En fantastisk oplevelse Spændende og lærerig tur med en fantastisk rejseleder
Date published: 2023-02-06
 • y_2023, m_11, d_28, h_8
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.37
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_4, tr_116
 • loc_da_DK, sid_ARRTR07, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser