Rejse­forlængelser

Hvis du rejser til Afrika, kan du blive nogle dage ekstra ved Victoria Falls
Bliv nogle dage mere – forlæng din rejse

På mange af vores rejser har du mulighed for at blive længere ved enten at købe en af vores forlængelsespakker eller ved at udskyde dit hjemrejsetidspunkt. Husk at sørge for, at din rejseforsikring dækker hele rejseperioden.

Forlængelsespakke
En forlængelsespakke er en forlængelse på et bestemt antal dage, sammensat af Albatros til at komplementere den regulære Albatrosrejse bedst muligt. I prisen indgår indkvartering, transport til lufthavn samt transport t/r, hvis forlængelsen foregår et andet sted, end hvor den regulære Albatrosrejse slutter.

Muligheden for en eventuel forlængelsespakke vil altid fremgå af bestillingsformularen, når du bestiller din rejse via Albatros’ hjemmeside.

Bemærk venligst, at denne type rejseforlængelse oftest er uden rejseleder.

Individuel ændring af hjemrejsedato
Du har mulighed for at blive nogle ekstra dage på den slut-destination, hvor den regulære Albatrosrejse ender. (Antal af dage, du kan forlænge, afhænger af den regulære Albatrosrejses varighed: Af forsikringsmæssige hensyn gælder en flybillet i 30 dage startende fra udrejsedatoen på den regulære Albatrosrejse til den dato, du ankommer til hjemlandet igen. Det vil sige, at du kan forlænge din rejse med op til 22 dage, hvis din Albatrosrejse er 8 dage, 6 dage hvis din Albatrosrejse varer 24 osv.).

Udfyld bemærkningsfeltet på bestillingsformularen med din ønskede hjemrejsedato, så vender vi tilbage med svar på, om det er muligt at forlænge samt merpris. Er du fleksibel med hensyn til datoer, kan du notere fx "4-6 dage".

Prisen pr. person vil være kr. 498,- Hertil skal ofte lægges et gebyr fra flyselskabet + en eventuel merpris på selve flybilletten. Kontakt os for at få en endelig pris. 

Inden vi behandler din forespørgsel om individuel forlængelse, skal vi have modtaget depositum jf. vores almindelige bestemmelser. Hvis dit ønske om forlængelse ikke er muligt at imødekomme, kan du få refunderet dit indbetalte depositum, hvis du har bestilt forlængelsen samtidig med den regulære rejse.

Vær opmærksom på, at en individuel forlængelse er uden rejseleder, og at du selv skal sørge for indkvartering samt alle andre udgifter i perioden og transport til lufthavnen, når du skal hjem.

Generelle forbehold
Vi gør opmærksom på, at muligheden for at ændre hjemrejsetidspunktet afhænger af det pågældende flyselskabs regler og ledige pladser. Regn med, at der går 7-10 dage, før du får svar fra os. Bemærk også, at det ikke er muligt at forlænge rejser til Grønland og Svalbard samt enkelte Europa-rejser.

Vi gør vi opmærksom på, at vores rejser ofte kræver et minimum deltagerantal for at blive gennemført. Vi forbeholder os derfor retten til at annullere en given rejse som følge af for få tilmeldinger – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris. I forbindelse med en eventuel aflysning af din rejse, som følge af for få tilmeldinger, kan Albatros Travel ikke drages til ansvar for dine udgifter til køb af egne arrangementer, hotelbookinger etc. Vi anbefaler derfor, at du først foretager sådanne egne tilkøb efter, at rejsen er garanteret at blive afholdt. Du kan som tommelfingerregel gå ud fra, at din rejse gennemføres, hvis ikke du har hørt fra os senest 4-6 uger inden afrejsedatoen.

Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan forlænge din rejse, er du velkommen til at ringe på tlf. 36 98 98 98 eller sende en mail til info@albatros-travel.dk

Ugens rejser

 • Inkl. halvpension

  Det pragtfulde Norditalien

  Storslået rejse til Gardasøen med besøg i Venedig, Verona, Milano og Sydtyrol

  4,3
  • 2 afrejser
  • 7 dage
  • Fra 7.998,–
  fra København
 • Skotland – Albatros på eventyr i kongeriget Alba

  Klassisk rundrejse i det skotske højland med betagende natur, fascinerende historie, hyggelige landsbyer og whiskysmagninger

  4,3
  • 2 afrejser
  • 8 dage
  • Fra 12.998,–
  fra København
 • Livet på Nilen – Cairo og minikrydstogt fra Luxor til Aswan

  Kom med på rundrejse til Egyptens højdepunkter med fire dages krydstogt på Nilen og besøg i de egyptiske hovedbyer Cairo, Luxor og Aswan.

  4,5
  • 8 afrejser
  • 8 dage
  • Fra 16.998,–
  fra København