Imperiets Juvel

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Paladser, templer og tigre i det nordlige Indien – inkl. Taj Mahal og safari i Ranthambore Tigerreservat

Oplev Indiens pragtfulde, farverige kaos, de store landskaber, de travle og summende byer og nogle af verdens mest betagende kulturskatte.

Vi besøger det nordvestlige hjørne af Indien, hvor Delhi, Jaipur og Agra danner en historisk og kulturel trekant. En eventyrlig verden af gamle forter, sydende basarer, smukke paladser og landsbyer, hvor befolkningen stadig lever på kanten af en anden tidsalder. 

På denne klassiske Albatrosrejse får du også et besøg i Ranthambore Tigerreservat, hvor vi har gode chancer for at opleve den indiske tiger. Et af rejsens andre højdepunkter er det berømte Taj Mahal, som majestætisk og smukt viser sig frem som symbol på kærligheden mellem mennesker. Undervejs til Agra gør vi stop ved endnu en UNESCO-seværdighed: den forladte ruinby Fatehpur Sikri, hvor monumenter, templer og moskeer tavst fortæller historien om Stormogulrigets betydeligste hersker, der i en fart fik opført en overdådig hovedstad for snart efter at forlade den igen.

Ønsker du at blive endnu længere? Så kan du forlænge rejsen med sol og afslapning ved Goa skønne strande,  afslapning i Kerala med overnatning på husbåd, eller frisk bjergluft og vandring i Kathmandu-dalen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Rupi

Dagsprogram 10 dage
Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst til Delhi. India Gate og på opdagelse i Old Delhi
Dag 3
Delhi – Jaipur. City Palace
Dag 4
Vindenes Palads, Amber Fort og oplevelser i Jaipur
Dag 5
Jaipur – Ranthambore
Dag 6
Ranthambore Tigerreservat. Morgen- og eftermiddagssafari
Dag 7
Ranthambore – Agra. Spøgelsesbyen Fatehpur Sikri
Dag 8
Agra. Taj Mahal og Fortet
Dag 9
Agra – Delhi
Dag 10
Delhi – København

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
13.998,–
København
13.998,–
København
13.998,–
København
13.998,–
København
12.998,–
København
12.998,–
København
13.998,–
København
13.998,–
København
13.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Vi starter vores rejse fra Danmark til den indiske hovedstad, Delhi, hvor vi ankommer næste dag.
Dag 2
Ankomst til Delhi. India Gate og på opdagelse i Old Delhi
India Gate

Med en historie på mere end 3.000 år har Delhi øvet stor indflydelse på den indiske historie og kultur. Mens Indiens store kystbyer fortsat kun var rene mudderbanker, var Delhi en sydende hovedstad for et ældgammelt rige. Få byer har været bygget, forsvaret, erobret, plyndret, brændt, forladt og genopbygget så mange gange. Herskere er kommet og gået, og ikke færre end 70 konger og to dronninger har regeret her siden 1193. Alle har efterladt sig spor, på godt og ondt. Delhi er en hovedstad, der spænder over fortid og nutid. Eller rettere, den er to byer i én, ”Old Delhi” med fortet, moskéerne og de mange basarer, og ”New Delhi”, bygget og indviet af briterne i 1931. En elegant metropol med brede boulevarder, prægtige bygninger og haver, skabt af dygtige landskabsarkitekter. Den manglende sammenhæng mellem det gamle og det nye er et fælles træk ved moderne indiske byer. Men ingen steder er den mere iøjnefaldende end i Delhi. Den gamle, fattige bydel lever som altid sit eget liv, mens den rige og politiske elite sidder tilbagetrukket bag lukkede døre i sofistikerede diplomatiske enklaver og debatterer den åbenlyse fattigdom. Byen er en afspejling af landet som helhed.

Vi starter med at besøge det smukke Lakhsmi Narayan Templet, som er et af hovedstadens største og mest imponerende hindu templer. Herfra fortsætter vi mod India Gate og den gamle bydel, hvor vi med cykelrickshaw fortsætter videre gennem det spændende basarkvarter. Mellem basarens boder med udbud af alskens fremmede frugter og duftende krydderier ligger små ydmyge butikker, hvor skræddere, barberer og håndværkere altid har travlt. Vi passerer også den prægtige Jama-moské, der er blandt de største og fineste i Indien. Grundstenen blev lagt i 1650, og det tog mere end 5.000 arbejdere seks år at færdiggøre dette enorme bygningsværk.

Dag 3
Delhi – Jaipur. City Palace
Hellig ko i Jaipur

Vi kører i bus til byen Jaipur. Turen går gennem et typisk indisk landskab med marker og små landsbyer.                                                                                                                                                                                             Jaipur er Rajasthans sydende hovedstad, også kendt som ”den lyserøde by”. Byen, som er omgivet af bjerge, blev grundlagt i 1727. Da blev den hovedstad, en status, som den overtog fra den nærliggende by Amber. I Jaipur finder man en overdådighed af fornemme paladser, farvestrålende basarer og det nærliggende fort Amber. 

I dag besøger vi det imponerende paladskompleks City Palace i det centrale Jaipur, der næsten er en by i byen. Sidst på eftermiddagen indkvarteres vi på vores hotel. 

Dag 4
Vindenes Palads, Amber Fort og oplevelser i Jaipur
Amber Fort

I dag besøger vi først Hawa Mahal, ” Vindenes Palads”, hvorfra maharajaens harem i sin tid kunne iagttage det farvestrålende gadeliv uden selv at blive set. I det nærliggende Amber finder vi Amber Fort, beliggende højt og dramatisk på en bakkekam og omgivet af vagttårne. Herfra har vi en enestående udsigt over Moata-søen og det omkringliggende landskab.

Tilbage i Jaipur er der afsat tid til at handle i byens spændende basar samt opleve det hektiske liv i en af Indiens mest levende byer.

Dag 5
Jaipur – Ranthambore
Ranthambore Nationalpark

Om morgenen forlader vi Jaipur og sætter kursen mod Ranthambore. Turen, som tager noget tid, går gennem et landskab med imponerende bjergformationer og maleriske landsbyer. Overalt myldrer det med mennesker. På vejen besøger vi en landsby og får indblik i hvordan beboerne herude dyrker jorden og tjener til dagen og vejen.

Vi er fremme i Ranthambore ud på eftermiddagen og tager til vores hotel.

Ranthambore er et naturreservat, hvor vi finder det ene af Rajasthans to tigerreservater. Det ligger i nærheden af byen Sawai Madhopur, hvis omgivende skove tidligere var privat jagtområde for maharajaerne i Jaipur, og man kan stadig se mange af de gamle jagthytter, der i dag er omdannet til mindre hoteller. Med sine vidtstrakte skove og åbne græssletter dækker parken et areal på mere end 400 km2. Ud over leoparder, sjakaler, sambhar-hjorte, vildsvin, læbebjørne og krokodiller er der omkring 60-70 tigre i reservatet, hvilket betyder langt større sandsynlighed for at se tigre her end i andre naturreservater. Men selvom dyretætheden er stor, skal man dog huske på, at man stadig skal være heldig for at se tigre, og vi giver ingen garanti. 

Dag 6
Ranthambore Tigerreservat. Morgen- og eftermiddagssafari
Tigere er territoriale og jager generelt alene

Tidligt om morgenen kører vi ind i naturparken. På grund af parkens mange tørre og åbne områder er det let at se dyrene, og dyrelivet er særligt aktivt ved de mange søer, hvor dyrene søger hen for at drikke og køle af. Parken er en af de efterhånden mange parker i Indien, der hører under det såkaldte ”Project Tiger”. Her gøres der et stort arbejde for at bevare den indiske tiger. Tigeren er verdens største kattedyr, og en voksen han kan veje over 250 kilo. Det er i sandhed en spændende oplevelse lige pludselig at se den stolte kat komme spankulerende ud af buskadset eller se den liggende midt i græsset og slikke solskin. Efter morgensafarien kører vi tilbage til hotellet for at spise frokost og slappe lidt af, inden vi om eftermiddagen tager afsted på dagens anden safari. 

Dag 7
Ranthambore – Agra. Spøgelsesbyen Fatehpur Sikri
Diwan-I-Khas-bygningen i Fatehpur Sikri

Om morgenen kører vi til den nærliggende by Sawai Madhopur, hvor vi stiger på toget for at køre til Agra. Det må her, som med al anden transport i Indien, forventes, at der kan opstå forsinkelser, men imens kan vi opleve det leben, der altid omgiver indiske jernbanestationer. Tidligere foregik en togrejse i Indien i tætpakkede, faldefærdige togvogne, hvor selv trappetrin og tag var fyldt til bristepunktet med mennesker. I dag er indiske jernbaner måske ikke blandt verdens mest punktlige. Men eksprestogene er hurtige, og vi kører på en komfortabel klasse med eget sæde til Bharatpur, og derfra med bus til storbyen Agra, hvor vi indkvarteres på vores hotel.

Undervejs ser vi spøgelsebyen Fatehpur Sikri. Denne by nåede at være hovedstad i Stormogulriget i 14 år under herskeren Akbar, indtil den blev forladt i 1585. Byen blev i sin tid opført til ære for sufimystikeren Shaikh Salim Chisti, som forudsagde hele tre mandlige arvinger til Stormogulrigets trone. Historien er smuk, men Akbar skulle måske have overvejet placeringen af sin nye hovedstad en ekstra gang, for området led under heftig vandmangel, og der gik ikke mange år efter Akbars død, før byen var fuldkommen forladt. Akbar nåede dog at opføre både paladser, moskéer og monumentale gravmæler, og den velbevarede by står tilbage som et tavst vidne om stormogulernes vælde. 

Dag 8
Agra. Taj Mahal og Fortet
Udsigt til Taj Mahal over Yamuna-floden

Man kender kun lidt til Agras tidlige historie, men i begyndelsen af 1500-tallet blev byen hovedstad i stormogulernes rige og blev dermed for alvor et magtcentrum på det indiske subkontinent. Stormogulerne havde deres oprindelse i det afghansk-persiske område og invaderede store dele af det nordlige Indien. Med en regeringstid, der strakte sig fra ca. år 1500 til 1700, regnes stormogulerne for de mest betydningsfulde af alle udefrakommende herskere i Indien.

Dagens højdepunkt er uden tvivl vores besøg i Taj Mahal. Shah Jahan opførte Taj Mahal som gravmausoleum for sin yndlingshustru, Mumtaz Mahal, der døde i barselsseng. Mausoleet, der er anlagt på en fire meter høj sokkel, er bygget i 1631 i persisk stil og er omgivet af fire slanke minareter. Det står i tindrende hvidt marmor og er dekoreret med millioner af halvædelstene. Hele bygningen udstråler en unik ro og harmoni, og det kan være meget svært at løsrive sig fra denne perle.

Dernæst besøger vi Agra Fort, som er opført i rød sandsten af herskeren Akbar i årene 1565-73. Fortet er et imponerende og velholdt bygningsværk, der dog tydeligt bærer præg af tidernes skiftende herskere: fra Akbars røde sandsten til Shah Jahans silkehvide, ædelstensindlagte marmorflader. Udsigten ved Yamuna-floden til Taj Mahal er blændende.

Da stormogulen Shah Jahans magtsyge søn Aurangzeb efter et oprør i 1658 overtog magten efter sin far, dræbte han sin yngre bror, og Aurangzeb gjorde herefter sin far til fange på netop Agra Fort. Herfra kunne Shah Jahan, indtil han døde i 1666, nyde udsigten fra en smukt udskåret marmorbalkon til Taj Mahal.

(Bemærk, at på afgange, der ankommer til Agra om fredagen, besøger vi Taj Mahal den efterfølgende dag, da Taj Mahal er lukket om fredagen)

Dag 9
Agra – Delhi

Vi forlader Agra og kører til Delhi. Før i tiden tog det det lang tid at køre denne strækning, men nu går det hurtigt via den relativt nye Yamuna Expressway. Når vi er fremme i Delhi, indkvarteres vi på vores hotel.

Vi afslutter vores oplevelsesrige rejse med en god afskedsmiddag, inden turen går tilbage til Danmark.

Dag 10
Delhi – København

Efter en oplevelsesrig rejse er det tid til at sige farvel til det nordlige Indien.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 12.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Delhi t/r med mellemlanding
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse
 • Helpension
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygeafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Visa til Indien. Beregn ca. USD 25 (læs mere her)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til guide, chauffør og assistent (beregn ca. USD 30,-)
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Vær opmærksom på at på flyrejsen til og fra forlængelserne må der medbringes max 15kg bagage pr person til checkin. Desuden er det tilladt at medbringes 7kg håndbagage pr person.

Håndværksbesøg

På rejsen har vi indlagt enkelte besøg på små virksomheder og kooperativer, som producerer nogle af de ting, som er karakteristisk for Indien: tekstiler, marmor og juveler. Der vil naturligvis være mulighed for indkøb på disse stop.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Mere om Indien

Her kan du få mere at vide om Indien: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/indien

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Visum til Indien

Albatros anbefaler at du selv søger e-Visa til Indien.
Læs mere: her

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Livsnyderferie i Goa 6 dage

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris Fra 6.998,–
Livsnyderferie i fred og ro – Bo i en traditional portugisisk Villa i en goansk landsby.

Vi flyver fra Delhi til Goa og efter en lille times kørsel, drejer bilen væk fra turismens alfarvej. 
Vi sætter kursen mod Saligao, en lille landsby i talukaen Bardez i det nordlige Goa, hvor vi bor i idylliske omgivelser blandt rismarker og det lokale hverdagsliv, og blot 3 km fra stranden.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Vi indlogerer os i Rah Heritage villa Salmona, en 120 år gammel charmerende portugisisk villa.
Her ånder fred og ro, og lutter idyl. Villaen består af 3 værelser, alle med eget badeværelse, en stor stue, køkken, en frodig have med en dejlig pool samt egen chauffør, vært og kok.

Her bliver du vækket af fuglesang og måske den lokale bager der cykler rundt med frisk brød i sin bambuskurv og dytter med båthornet i bedste “Hjemis stil”. Vores kok sørger for dagens vigtigste måltid som kan nydes i haven under kokospalmerne.

Dagene kan fordrives med en dejlig afslappende dag ved poolen, gåtur i den lokale landsby eller en tur til den nærmeste strand i Calangute på det hyggelige shack “Fishermans Paradise”. Har du mere lyst til oplevelser står villaens bil og chauffør til rådighed mod betaling, og vi kan varmt anbefale en tur udi det blå til det lokale marked eller måske på eventyr i portugisernes mere end 450-årige kolonihistorie i Old Goa (den gamle hovedstad) og Panaji (den nye hovedstad). Der er masser af muligheder og villaens vært står altid til rådighed med forslag til spændende oplevelser.

Villaens stue og køkken fungerer som fællesrum for alle villaens gæster. Her kan I nyde kokkens tryllerier af goanske specialiteter, alt godt fra havet, eller måske tryller han en ret frem præget af den lille portugisiske chilli piri-piri som goanerne elsker. Aftenerne kan nydes til chikadernes sang i palmerne, i selskab med en god bog, eller en snak med de andre gæster om dagens oplevelser, måske over et koldt glas af den gode lokale øl, Kingfisher.

I Saligao finder du også en af områdets mest unikke kirker; Saligao Kirke – Mae de Deaus
Kirken som adskiller sig ved helt egen glamourøse charme er Mae de Deus eller Guds Moder Kirke  (vor frue kirke). Med sine gotiske spir og uberørte hvide vægge minder den mest om et eventyrslot. Beliggende midt i maleriske omgivelser i det typiske Goanske landskab, blev denne kirke ved Saligao, bygget i 1873. Det huser den mirakuløse statue af Mae de Deus (Guds Moder), som blev hentet fra ruinerne af klostret Mae de Deus ved Old Goa.

Læs mere på hjemmesiden: https://villasalmonagoa.com/

Pris
Kr. 6.998,- pr. person i delt dobbeltværelse
Kr. 8.996,- pr. person i enkeltværelse

Prisen inkluderer
 • Fly Delhi – Goa t/r
 • Al transport mellem lufthavn og hotel i Delhi og Goa
 • 5 nætter på Rah Heritage Villa Salmona i delt dobbeltværelse
 • 1 nat på hotel i Delhi i delt dobbeltværelse i forbindelse med hjemrejsen
 • Halvpension i Goa (morgenmad og middag dagligt), samt middag på hotellet i Delhi dag 6
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rejseforlængelsen er på egen hånd uden dansk rejseleder og der er derfor ikke noget krav om deltagerantal for gennemførelse.

Badeferie i Goa 6 dage

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris Fra 7.998,–
Afslapning på hyggelige Chalston Beach Resort – direkte på stranden

Vi flyver fra Delhi til Goa og efter en lille times kørsel, ankommer vi til Nord Goa’s mest populære turistområde. Her får du masser af liv, restauranter og shopping og den 7 km herlige lange sandstrand strækker sig langs de små livlige byer Baga, Calangute og Candolim.

Når du trænger til lidt fred og ro danner vores hyggelige hotel den perfekte ramme med sin rolige atmosfære, den frodige have hvor kokospalmerne svajer blidt i brisen, blandt smukke farverige blomster, og ikke mindst den fantastiske beliggenhed lige ned til den populære Calangute strand. 

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Svenske Maria og hendes goanske mand Chalston byder sammen med deres voksne børn velkommen til Chalston Beach Resort. Et charmerende familiedrevet hotel, som siden den spæde start i 1986 har været et foretrukkent valg for mange skandinaviske gæster. Gennem årene er hotellet vokset med sin velfortjente succes, og byder i dag på 2 swimmingpools, fitnesscenter, og hele 172 værelser fordelt i forskellige bygninger, hvor vi har valgt de helt nye Deluxe værelser i hotellets nyeste fløj.

Værelserne ligger trukket tilbage i den frodige have med en masse træer, palmer, grønne områder og buddha statuer der alt sammen bidrager til fredelige atmosfære på Chalston.  Værelserne er 32 m2 og har aircondition, Tv, lille køleskab, deponeringsboks, el-kedel og har alle egen balkon eller terrasse. Fra værelserne er der ca. 200-400 m til strandkanten.

I den nye fløj finder du også den nyeste af de 2 swimmingpools. Denne er forbeholdt gæster der bor i netop denne afdeling, og giver mulighed for en kølig dukkert som et alternativ til det til tider meget livlige Arabiske Hav. Håndklæde service er inkluderet ved pool områderne, og også ved solsengene der står ud til strandsiden. Håndklæderne kan dog ikke tages med ud fra hotellets område. I receptionen kan du skifte poolhåndklæde hver anden dag.

Hotellets have ender ud direkte ved stranden. Den skønne beliggenhed giver dig en fantastisk udsigt ud over den gyldne sandstrand og det Arabiske havs bølger, som kan nydes fra solsengene der står og venter på dig. Her er der direkte udkig ud over stranden. Om aftenen erstattes solsengene af stole, så alle kan nyde den smukke solnedgang fra første parket.

Den hyggelige udendørs restaurant der ligger ud til strandsiden, ligeledes med en fantastisk udsigt over havet, har åbent til morgenmad, frokost og middag, snacks og selvfølgelig til cocktails og drinks. Og vi tør godt at love at en drink i solnedgangen med garanti vil blive et kært minde fra opholdet på Chalston Beach Resort.

Wi-Fi er tilgængeligt i fællesområderne.
Hotellet har også et dejligt Spa “Sparadise” i gangafstand fra hotellet.
Centrum med restauranter og indkøbsmuligheder ligger kun få minutters gang herfra.

Læs mere på hotellets hjemmeside: www.chalstoningoa.com

Værelsesbeskrivelse: https://chalstoningoa.com/?room=deluxe-room

Pris
Kr. 7.998,- pr. person i delt dobbeltværelse i kategorien Deluxe room
Kr. 11.696,- pr. person i standard-enkeltværelse

Prisen inkluderer
 • Fly Delhi – Goa t/r
 • Al transport mellem lufthavn og hotel i Delhi og Goa
 • 5 nætter på Chalston Beach Resort i delt dobbeltværelse i kategorien Deluxe room
 • 1 nat på hotel i Delhi i delt dobbeltværelse i forbindelse med hjemrejsen
 • Morgenmad dagligt og middag på hotellet dag 6
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rejseforlængelsen er på egen hånd uden dansk rejseleder og der er derfor ikke noget krav om deltagerantal for gennemførelse.

Afslapning i Kathmandu-dalen 6 dage

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris Fra 10.998,–
Afslapning i Nepals hovedstad Kathmandu

Nepals eksotiske og fascinerende hovedstad byder på masser af spændende kultur. Byen ligger på kanten af Himalaya-bjergene i den smukke Kathmandu-dal, der er fyldt med risterrasser og små maleriske landsbyer. Her kan du tage på vandreture mellem bjergskråningerne eller på udflugt til Patan, Bhaktapur, Thamel eller nogle af de andre spændende byer i Kathmandu-dalen.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du bor på den hyggelige Chhahari Lodge, der ligger under en halv times kørsel fra Kathmandus pulserende bymidte. Her står den på afslapning i fredelige omgivelser og med noget af Kathmandu-dalens smukkeste natur lige uden for vinduet. Værelserne er udformet med traditionelle nepalesiske landsbyhjem som forbillede i toetagers huse med balkon på første sal.

Læs mere om lodgen på www.chhahari-retreat.com

Pris 
Kr. 10.998,- pr. person i delt dobbeltværelse
Kr. 13.996,- pr. person i enkeltværelse

Prisen inkluderer
 • Fly Delhi – Kathmandu t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 5 nætter på Chhahari Lodge i delt dobbeltværelse
 • 1 nat på hotel i Delhi i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt

 

Prisen inkluderer ikke

Ved køb af denne forlængelse, er det vigtigt at du søger om visum med dobbeltentry til Indien (eftersom du rejser ind i Indien to gange). Du skal også have visum til Nepal, som fås ved ankomst. Udfyld en formular tidligst 14 dage før ankomst, print den ud og medbring den på rejsen. Prisen er ca. 30 USD. for 15 dage og betales ved ankomst. Det kan søges her

Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rejseforlængelsen er på egen hånd uden dansk rejseleder og der er derfor ikke noget krav om deltagerantal for gennemførelse.

Rated 5 out of 5 by from En super god rejse med inspirerende guider samt hyggeligt rejseselskab Tak til Virinda og Anders for god guiding på hele turen. Tak til alle medrejsende for hyggeligt samvær på turen. Turen indeholdt mange interessante oplevelser, og bonussen var de fantastiske tigre som vi var heldige at se. Kan klart anbefales!
Date published: 2024-04-01
Rated 5 out of 5 by from Virkelig spændende og veltilrettelagt rejse Det var en god tur. Meget spændende indblik i indiens interessante historie med besøg på templer og forter. Turene var velorganiserede og rejselederen havde styr på tingene. Der var faktisk kun en ærgelig ting, og det var at maden var turistmad. Kunne have været sjovt at spise hvor inderne spiser. Til gengæld undgik vi dårlig mave;-)
Date published: 2024-03-31
Rated 5 out of 5 by from Oversteg mine forventninger Guiderne var virkelig professionelle, vidende, sympatiske og empatiske. (Som alle andre guider, jeg har mødt i Albatros). Oplevelserne mange og spændende. Hotellernes standard over, hvad jeg havde forventet, prisen taget i betragtning.
Date published: 2024-03-27
Rated 4 out of 5 by from Kontrasternes Paradis Et god og rigtig spændende rejse.
Date published: 2024-03-26
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse, med mange gode oplevelser. Rejsen var virkelig god, med masser af spændende oplevelser.
Date published: 2024-03-24
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur med mange oplevelser Vores rejse var fantastisk og det var vores rejseleder også. Anders var mega god til at fortælle om stederne vi besøgte og besvarede også gerne på de spørgsmål gruppen havde. Den lokale indiske guide og Anders supplerede hinanden på fornemste vis
Date published: 2024-03-23
Rated 4 out of 5 by from En skøn rejse med mange fantastiske oplevelser Rejsen var spændende og vores rejseleder Anders var god og sympatisk. Men kunne måske godt være lidt mere informativ om Indiens samfundsforhold.
Date published: 2024-03-23
Rated 5 out of 5 by from Vores rejse til Indien var fuld af skønne oplevelser Vores rejse til Indien var fuld af skønne oplevelser. En meget velinformeret guide, som kunne vidreformidle Indiens historie og alle de ting som vi så og oplevede. Vores lokalguide var meget hjælpsom, sjov og humoristisk. Chaufføren var rigtig god til at jonglere bussen rundt i et vanvittigt kaos af trafik og vores vanddreng var altid på pletten med drikke lige på de rigtige tidspunkter. Vores fly var desværre aflyst 2 gange inden vi en dag senere kom med et fly hjem. Albatros var hurtige til at finde en løsning på det.
Date published: 2024-03-22
 • y_2024, m_5, d_27, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_9, tr_387
 • loc_da_DK, sid_INRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser