M/Y Pegasus

M/Y Pegasus er en kæmpeyacht med 21 kahytter om bord.

Skibet er elegant indrettet og atmosfæren er hyggelig. Skibet er renoveret i 2010 og her findes 240 kvadratmeters åbent dæk, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt. Ud over kahytterne findes en flot restaurant, der serverer både lokale og internationale retter, et veludstyret bibliotek, hvor du kan nyde en stille stund med en god bog, et udendørs siddeområde, hvor du kan nyde havudsigt til maden samt en lounge, der serverer kaffe, te og drinks efter middagen. Om bord findes endvidere en platform, hvorfra du kan tage en opkvikkende dukkert i havet, når vejrforholdene tillader det. Der er også mulighed for at nyde en afslappende massage om bord.

Læs mere om skibet her: https://www.varietycruises.com/ships/ships/pegasos

Kahytterne
Skibet har 21 smukt møblerede kahytter, der alle er udvendige og med eget bad og toilet. Alle kahytter har individuel klimakontrol, radio, telefon (til intern brug på skibet), tv med lokale tv-stationer, lille sikkerhedsboks, hårtørrer og 220 volt-stik.

Kahytskategori Premium
Udvendig deluxekahyt på Main dæk ca 19 m2. Med vindue.

Kahytskategori A
Udvendig stor deluxekahyt på Main eller Upper dæk ca 16 m2. Med vindue.

Kahytskategori B
Udvendig deluxekahyt på Main dæk ca 15 m2. Med vindue.

Kahytskategori C
Udvendig deluxekahyt på Sun dæk ca 12 m2. Med vindue.

Fællesområder
Der er en hyggelig restaurant, som kan rumme samtlige gæster til spisning. Ligeledes er der en lounge og bar samt et velforsynet bibliotek, hvor du kan nyde en stille stund med en god bog. Det 240 m² store soldæk med solsenge er også et populært opholdssted med rig mulighed for at rekreere sig! Endvidere er der snorkeludstyr til fri afbenyttelse, hvilket giver fantastiske muligheder for at udforske koraller og fisk i de lavvandede laguner. Der er en platform bagerst på skibet, hvorfra man kan komme i vandet, når vejr- og ankerforhold tillader det i lavt og sikkert område (ikke muligt på åbent hav).

M/Y Pegasus blev bygget i 1990, istandsat i 1997 og totalrenoveret i både 2009-10 og senest i 2019. Skibet er af katamarantypen og kan gå ind i meget lavt vand, men da der stort set ikke er landgangsbroer undervejs på turen, foregår alle landgange fra mindre både. Skibet er udstyret med de nyeste former for satellitnavigation.
Der er 16-18 besætningsmedlemmer om bord.

Komfort og sikkerhed
Fartøjet er udstyret med de nyeste former for sikkerheds- og kommunikationsudstyr samt satellitnavigation.