MS Bunin

– alle kahytter er udvendige med eget bad/toiletett
– aktiviteter om bord
– maks. 216 passagerer
På Albatros’ russiske flodkrydstogter sejler vi med skibe fra Orthodox Cruise Company.

Det anerkendte rederi blev grundlagt i 1988, og rederiet har været på private hænder helt fra starten. Således har både rederiet og dets skibe været på en rejse gennem historien fra den spæde begyndelse med markedsøkonomi i Rusland og frem til i dag. Skibets personale sørger for at servicen i top, og rejserne med Orthodox Cruise Company giver dig mulighed for at komme helt tæt på fortid og nutid i Rusland

 

Hvordan er kahytterne?
Generelt er kahytterne på flodkrydstogtskibe små og enkle, men netop på MS Bunin er der et stort udvalg af forskellige kahytter, og det er muligt at bestille for eksempel juniorsuiter på op til 17 kvadratmeter. Disse kahytter er mere end dobbelt så store som standardkahytterne ombord på de fleste andre flodkrydstogtskibe på de russiske floder.

Alle kahytter har eget bad/toilet, aircondition og et stort vindue samt to enkeltsenge og 220 V stikdåser (europæiske).

Vi arrangerer turen med standardkahytter, men med mulighed for at bestille en højere kategori mod et tillægsgebyr

 

Udvendig standardkahyt på Lower Deck
Kahyt på 11,5 m2 med to senge og koøje.

Udvendige Standardkahytter på Main Deck og Upper Deck
Kahyt på 8,5 m2 med to senge og et stort vindue.

 

Juniorsuite på Upper- og Boat-dæk.
Juniorsuiterne om bord er en del større end standardkahytterne, ca. 16-18 m2. kahytterne har to store vinduer.


Enkeltkahyt
Enkeltkhytterne er ca. 5,5 m2. Lidt mindre end dobbeltkahytterne og med en seng og et vindue.

 

OM KRYDSTOGTET
Rederiet fastslår, at deltagelse i krydstogtet er underlagt visse regler. Du har derfor pligt til at informere Albatros Travel om enhver sygdom eller kronisk tilstand, handicap, graviditet eller andre forhold, der kan påvirke dit helbred på din rejse.

 

Måltider om bord

Helpension på skibet er inkluderet i rejsens pris og starter med middag på rejsens første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Morgenmaden er buffet, mens frokost og aftensmad normalt er almindelige menuer. Albatros Travels gæster er samlet i skibets restaurant, og der er regelmæssige tider til måltiderne. På nogle udflugter tager vi madpakker fra skibet.

Bemærk venligst, at maden ikke er så luksuriøs som på de sejlende krydstogtskibe. På de russiske floder serveres traditionel russisk mad med faste ingredienser

 

Drikkevarer om bord

Kaffe og te i forbindelse med måltider er inkluderet. Andre drikkevarer skal du betale for. En flaske vin koster fra omkring 20 euro og opefter, øl koster omkring 3-4 euro, og spiritus koster typisk 4-6 euro pr. drink. Danskvand koster ca. 1-3 euro pr. flaske.

 

Hvad skal man pakke?

Et flodkrydstogt med Albatros Travel giver dig frihed til at klæde dig som du vil. Vi anbefaler let bomuldstøj til varme dage, men husk at medbringe en jakke og lange bukser til køligere vejr og til om natten. Vejret i Rusland kan variere meget, så det er vigtigt at være forberedt på kulde, varme, sol og regn. Til middag kan du slappe af. Det er virksomhedens filosofi, at du er på ferie, så der er ingen egentlig dresscode om bord. Skjorte eller jakke til mænd og lange bukser og nederdele til kvinder forventes dog.

 

Shorts og badetøj er ikke tilladt i loungen, restauranten eller baren. Husk gode vandrestøvler til udflugter på land og en paraply og / eller regnjakke i tilfælde af dårligt vejr.

 

Swimmingpool om bord

Ombord på nogle af flodkrydstogtskibene er der en lille swimmingpool på dækket. Derfor kan det være en god idé at medbringe badetøj.

 

Skal man selv medbringe håndklæde?

Det er ikke nødvendigt at medbringe eget håndklæde.

 

Underholdning om bord

På skibet er der en række underholdningsmuligheder. Der er musik, foredrag, sprogundervisning og meget mere.

 

Hvordan betaler man ombord?

Betaling ombord fungerer som følger: Når skibet er i havn i starten af rejsen, betales drikkevarer kontant (euro eller rubler). Under krydstogtskibet kan du oprette en konto, så du ikke behøver at medbringe kontanter, hver gang du køber noget i restauranten eller barerne.

Ved rejsens ende, det vil sige ved ankomsten til den havn, hvor man går fra borde, betaler man rejsens forbrug med MasterCard eller Visa eller kontant i rubler eller euro. Udgifter til ekstra udflugter betales altid kontant.

Vær opmærksom på, at når der betales med kreditkort eller rubler bruges en ufordelagtig kurs. Det er derfor bedst at få nok euro til at kunne betale kontant.

For udflugter på land skal rubler anvendes, da det ikke er tilladt for russiske butiksejere at modtage udenlandsk valuta. Det er muligt at udveksle eller hæve rubler i pengeautomater i Rusland, hvis du ikke medbringer rubler hjemmefra.

Det anbefales, at du ikke tager rejsechecks, fordi de ofte er vanskelige at indløse i Rusland. Der vil også blive opkrævet et højt gebyr for udveksling af rejsechecks.


Hvilken valuta bruges på skibet?

Alle priser ombord er i euro. Sørg for at medbringe rubler til ture på land. Dette er den eneste valuta, der kan bruges på land.

 

Mistede værdigenstande

Hverken rederiet eller Albatros Travel kan holdes ansvarlig for mistede genstande.

 

Hvad skal du betale ekstra for ombord?

Drikkevarer, eventuelle udflugter på land samt udflugter nævnt i dagsprogrammet og andre personlige udgifter såsom skønhedspleje, vask af tøj samt telefonopkald m.v.

 

Skal man give drikkepenge?

Albatros Travel giver løn til lokale guider og chauffører, men i mange kulturer er lønningerne i serviceindustrien justeret efter at man modtager drikkepenge. For en god ordens skyld understreger vi dog, at det er frivilligt at give drikkepenge.

Det er almindeligt at betale et beløb svarende til 8 euro pr. person pr. dag i drikkepenge. Det samlede anbefalede beløb kan betales i euro eller rubler og vil blive annonceret af rejselederen. Disse drikkepenge går til skibets personale. Rejselederen informerer om, hvordan pengene normalt fordeles.

Ud over dette, bør man gemme et samlet beløb på 20 euro per person i drikkepenge til de lokale guider og chauffører, der hjælper os på de mange inkluderede udflugter. Rejselederen indsamler og fordeler drikkepengene, så du har mindst mulig besvær.

 

Er der nogen aldersgrænse for at deltage i et krydstogt?

Personer under 18 år skal rejse i selskab personer over 18 år.

 

Er det tilladt at ryge om bord?

Af sikkerhedsmæssige grunde er rygning i kahytter eller restauranter ikke tilladt. Rygning er kun tilladt på rygeområderne ombord. Vi beder vores gæster om at overholde disse regler.

 

Rejseleder ombord

Denne rejse er med en rejseleder fra Albatros Travel. På en skibsrejse er rejselederens rolle og funktioner anderledes end på almindelige rejser, hvor gruppen tilbringer det meste af tiden sammen. Rejseformen giver mulighed for at være sammen med andre og tilbringe tid på skibet og på land på egen hånd efter ønske. Rejselederens rolle er at hjælpe med de praktiske forhold, som fx indrejse, transfer til og fra lufthavnen, ombordstigning, oversættelse og information om muligheder på skibet og i land.

 

Derudover deltager rejselederen i de udflugter, der beskrives i det daglige program. Rejselederen deltager i alle fællesudflugter og aktiviteter, og du er selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig med eventuelle spørgsmål. Dog er det ikke altid muligt for rejselederen at være til rådighed. Derfor kan det være en god idé at bruge skibets reception, som hjælper og besvarer spørgsmål fra passagerer.

 

Udflugter på land

Udflugterne inkluderet i prisen vil altid blive ledet af rejselederen i samarbejde med lokale guider og chauffører. Skibet tilbyder ekstra udflugter ud over de inkluderede. For eksempel koster en tur i balletten eller operaen fra omkring 120 euro afhængigt af billettype. Andre udflugter koster omkring 40-70 euro afhængigt af program og varighed. Disse udflugter bookes og betales kontant i euro om bord.

For dem, der ønsker at tilbringe tid på land alene, står rejselederen klar med vejledning.