Pas og visum Zambia

Læs om regler for pas og visum ved rejser til Zambia herunder.

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Zambia.

Der er visumpligt til Zambia for danske statsborgere, og visummet udstedes ved indrejse mod betaling:

  • Ca. 50 USD

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig.

Indrejsekrav til Zambia

I tiden før dine rejser vil vi informere dig om de indrejseregler, der gælder for din destination. Ændringer i disse indrejseregler kan dog forekomme helt frem til afrejsen. Derfor er det vigtigt, at du holder dig opdateret både på https:/ /um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan pålægge yderligere krav. For eksempel hvilke typer masker, der skal bæres, eller hvilke test indrejselandet kræver. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres adgangskrav, for eksempel test og registrering.

Samtidig skal vi gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre, at du kan opfylde de krav for indrejse i landet, der måtte gælde på udrejsetidspunktet. Skulle du ikke kunne gøre dette, vil rejsen gå tabt, og der vil ikke blive refunderet.

Ovenstående gælder for alle, uanset om du er vaccineret, uvaccineret eller tidligere smittet.

Adgangskrav til Zambia

Hvis du er fuldt vaccineret og har et gyldigt coronapas, skal du blot medbringe dit coronapas. Hvis du bliver bedt om det, skal du kunne fremvise din vaccinationsattest. Vi anbefaler, at du downloader og printer dit EU-coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og tager det med dig under hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du via Udenrigsministeriet finde de adgangsbegrænsninger, der gælder for dig. Vær opmærksom på, at krav til test og dokumentation kan ændres løbende og med kort varsel.

Læs mere og bliv opdateret via Udenrigsministeriet:

um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger