Pas og visum Egypten

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Egypten her.

Der kræves visum ved indrejse til Egypten. Du kan bestille visum gennem Albatros, i forbindelse med bestilling af din rejse. Hvis du bestiller via Albatros så laver vores lokale samarbejdspartner visum klar til jer og i modtager dette ved ankomst til Egypten, før I går igennem immigration. Det er nemt og I undgår en del ventetid i lufthavnen ved ankomst. Hvis du bestiller visum gennem Albatros, så husk at sende os pasoplysninger på alle rejsende, hurtigst muligt, og senest 90 dage før afrejse.

Du kan også vælge selv at sørge for visum ved at bestille det online (https://www.visa2egypt.gov.eg/eVisa/Home) inden afrejse.

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Egypten.

I tiden før dine rejser vil vi informere dig om de indrejseregler, der gælder for din destination. Ændringer i disse indrejseregler kan dog forekomme helt frem til afrejsen. Derfor er det vigtigt, at du holder dig opdateret både på https://egypten.um.dk//rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19/ og på de involverede flyselskabers hjemmesider, da disse kan pålægge yderligere krav. For eksempel hvilke typer masker, der skal bæres, eller hvilke tests indrejselandet kræver. Vær desuden opmærksom på eventuelle transitlande og deres adgangskrav, for eksempel test og registrering.

Samtidig skal vi gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre, at du kan opfylde de krav for indrejse i landet, der måtte gælde på udrejsetidspunktet. Skulle du ikke kunne gøre dette, vil rejsen gå tabt, og der vil ikke blive refunderet.

Ovenstående gælder for alle, uanset om du er vaccineret, uvaccineret eller tidligere smittet.

Adgangskrav til Egypten

Hvis du er fuldt vaccineret og har et gyldigt coronapas, skal du blot medbringe dit coronapas. Hvis du bliver bedt om det, skal du kunne fremvise din vaccinationsattest. Vi anbefaler, at du downloader og printer dit EU-coronapas på engelsk via https://www.sundhed.dk og tager det med dig under hele rejsen.

Hvis du ikke er færdigvaccineret, kan du via Udenrigsministeriet finde de adgangsbegrænsninger, der gælder for dig. Vær opmærksom på, at krav til test og dokumentation kan ændres løbende og med kort varsel.

Læs mere og hold dig opdateret via følgende link:

https://traveline-egypt.com/our-news/covid-19/

https://egypten.um.dk//rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19/

Livet på Nilen – Cairo og minikrydstogt fra Luxor til Aswan

Kom med på rundrejse til Egyptens højdepunkter med fire dages krydstogt på Nilen og besøg i de egyptiske hovedbyer Cairo, Luxor og Aswan.

4,5
  • 3 afrejser
  • 8 dage
  • Fra 13.998,–
fra København