Pas og visum Egypten

Læs om pas og visum i forbindelse med rejser til Egypten her.

Pas

Når du rejser med Albatros Travel skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen. Dette krav er i tilfælde af, at der skulle komme ændringer eller uforudsete hændelser på rejsen. Hvis du rejser med et pas der har under 6 måneders gyldighed, vil dette være på eget ansvar.  Alle lande har deres egne regler for gyldigheden på passet og disse kan ses på UM’s hjemmeside: um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum.

Børn skal være i besiddelse af eget pas uanset alder.

Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig. Det er dit ansvar at sørge for, at du har de korrekte rejsedokumenter, når du møder i lufthavnen.

Visum

Der kræves visum ved indrejse til Egypten. 

Du kan bestille visum gennem Albatros, i forbindelse med bestilling af din rejse. Hvis du bestiller via Albatros så laver vores lokale samarbejdspartner visum klar til jer og i modtager dette ved ankomst til Egypten, før I går igennem immigration. Det er nemt og I undgår en del ventetid i lufthavnen ved ankomst. Hvis du bestiller visum gennem Albatros, så husk at sende os pasoplysninger på alle rejsende, hurtigst muligt, og senest 90 dage før afrejse.

Såfremt du ønsker at Albatros skal stå for det, skal du kontakte os senest 45 dage inden afrejse.

Du kan også vælge selv at søge visum ved at bestille det online https://www.visa2egypt.gov.eg/eVisa/Home før afrejse

Indrejsekrav

Vi skal gøre opmærksom på, at det altid vil være dit eget ansvar at sikre, at du kan opfylde de krav for indrejse i landet, der måtte gælde på udrejsetidspunktet. Skulle du ikke kunne gøre dette, vil rejsen gå tabt, og der vil ikke blive refunderet.

Ovenstående gælder for alle, uanset om du er vaccineret, uvaccineret eller tidligere smittet.

Livet på Nilen – Cairo og minikrydstogt fra Luxor til Aswan

Kom med på rundrejse til Egyptens højdepunkter med fire dages krydstogt på Nilen og besøg i de egyptiske hovedbyer Cairo, Luxor og Aswan.

4,5
  • 9 afrejser
  • 8 dage
  • Fra 15.498,–
fra København