Studierejser i Kina

Kina er et moderne samfund med stærke traditioner
Tag på studierejse med Albatros, og bliv klogere på det kinesiske samfund og verdens vigtigste økonomi

Når i vælger en studierejse fra Albatros er i altid sikret:

  • Fuld dækning med Rejsegarantifonden
  • Kontakt med vores danske rejseeksperter i Kina
  • Direkte fly med SAS til Beijing eller Shanghai
  • Turprogram uden ubehagelige overraskelser
  • Tryghed i at vores danske medarbejdere altid er til at få fat på i Kina
  • Kvalificerede engelsktalende guider

Kina er over de sidste 10 år gået fra at fylde ingenting til en meget stor del af medierne i både Danmark og resten af verden. Der er efterhånden en stor koloni af danskere, der arbejder og bor fast i Kina, og flere og flere danske virksomheder har kontorer i Kina. Det betyder et stort samarbejde mellem Danmark og Kina, og samtidig er det en påmindelse om, hvor vigtigt det er at forsøge at forstå dette nyligt åbnede land, der huser 1/5 af verdens befolkning, og som om få år efter al sandsynlighed også huser verdens største økonomi.

Albatros har med eget kontor i Kina – med både danske og kinesiske medarbejdere med mange års erfaring i rejsebranchen – en stor viden om landet. Og vi har et stort netværk af erhvervsledere, entreprenører, journalister og andre danskere bosat i Kina, der meget gerne vil fortælle om deres oplevelser og bidrage til en bedre forståelse af folket og landet. Lad os sørge for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om de spændende oplevelser.

Kontakt os på info@albatros-china.com

Planlægning af turen

Når turen går til Kina, så tag kontakt til dem, der virkelig ved noget om landet! I planlægningsfasen vil I have direkte kontakt med vores danske Kina-eksperter i Beijing. Når turen er fastlagt bliver I faktureret fra Albatros i København, så I er fuldt dækket af rejsegarantifonden. Vi hjælper også gerne til med anskaffelse af visum. Lad os endelig vide, om I har en speciel vinkel eller et tema på turen. Vi kan hjælpe jer med at finde de rigtige steder og/eller personer, der kan gøre jeres tur helt unik.

Vi skræddersyr altid turen i samarbejde med jer, så den passer til jeres forventninger og eventuelle tema for turen. Vi har lavet både ture for skuespillerstuderende, kulturrejser, erhvervsrejser, og udvekslinger med kinesiske skoler.

Det er muligt selv at planlægge sin rejse til Kina, men ofte vil det ikke kunne svare sig økonomisk, og I vil i sidste ende have set meget mindre af landet. Lad os sammen planlægge jeres tur i Kina og I er garanteret at alt det praktiske på turen forløber uden problemer og at I får et program smækfyldt med interessante oplevelser.

Skriv til os for et gratis og uforpligtende tilbud på info@albatros-china.com

Foredrag og fortællinger

Vi tilbyder også foredrag om Kinas kultur og historie, der er meget vigtig for at forstå resten af landets politik, økonomi og i det hele taget kineserne som folk. Vi kan bl.a. til byde følgende foredrag:

  • Tre bryllupper og en skilsmisse – Foredrag om kinesiske kvinder og deres forhold i det 20. århundrede
  • Peking på farten – Et foredrag om hovedstaden Beijings omfattende transformation fra slutningen af Qing Dynastiet til idag.
  • Hutongernes historie – Et foredrag om de snævre stræder kineserne kalder hutonger, deres normale indbyggere gennem tiderne og om tilrøgede opiumshuler og skøger i lange baner.

Hvis I har specielle ønsker til foredragets indhold, så kontakt os på info@albatros-china.com

Besøg Beijings seværdigheder