Udflugter og aktiviteter på Leopard Beach Resort & Spa

Leopard Beach Resort & Spa
Trænger du til en pause fra driverlivet i palmernes skygge på Diani Beach, kan du give dig i kast med disse aktiviteter og udflugter. Alle bestilles og betales på Leopard Beach Resort & Spa. Bemærk venligst, at priserne er med forbehold for ændringer.

Uzuri Spa and Fitness Forest
Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så gå en tur ind i Leopard Beach Resorts skov af forkælelse, hvor der i smukke omgivelser findes boblebad, sauna, dampbad og pool. Her er massage og skønhedssalon med internationalt kvalificerede kropsterapeuter og et fitnesscenter. Oplysninger om behandlinger, varighed og priser fås på resortet.

Golf
Leisure Golf Club med en førsteklasses, 18-hullers golfbane ligger kun fem minutters gang fra hotellet.
Priser og oplysninger om leje af golfkøller osv. fås på resortet.

Heldags-snorkletur i Kisite Marine Nationalpark
I den arabiskinspirerede dhow-båd Pilli Pipa sejler I til Kisite Marine Nationalpark tæt på grænsen til Tanzania. Fremme ved nationalparken finder I snorkleudstyret frem og bruger de næste timer i det krystalklare vand mellem koraller og tropiske fisk. Herefter går turen til øen Wasini – måske ledsaget af de flokke af delfiner, der ofte ses fra båden. På Wasini venter en frokost med alt godt fra havet og god vin til. I ankommer til Leopard Beach Resort sidst på eftermiddagen.
Pris: 135 USD pr. person inkl. transport, sejltur, frokost og lokal engelsktalende guide.

Heldagsudflugt – snorkletur og delfinsafari med sejlbåd
Ligesom på ovenstående udflugt går turen til Kisite Marine Nationalpark. Det foregår i en båd af typen swahili dhow, som (næsten) udelukkende benytter sejl som fremdrift. Fremme i nationalparken er der tid til at snorkle mellem de farvestrålende fisk og koraller, og efter snorkleturen sejler I videre ud for at spejde efter delfiner. Forhåbentlig med de legesyge havdyr på nethinden fortsætter I til øen Wasini, hvor en eksotisk, kenyansk frokost serveres. Sidst på eftermiddagen er båden tilbage i havnen, og derefter køres I til resortet.
Pris: 135 USD pr. person inkl. transport, sejltur, frokost og lokal engelsktalende guide.

Frokost- eller aftenudflugt med Tamarind Dhow
I en dhow-båd går turen forbi Fort Jesus og op til de rolige vande ved Tudor Creek. Maden, der serveres om bord, er tilberedt af de berømte kokke fra Restaurant Tamarind og består af grillet hummer og andre gode ting fra havet. På aftenudflugten står et lokalt band for underholdningen om bord.
Pris: 120 USD pr. person inkl. transport, sejltur, frokost eller middag og lokal engelsktalende guide.
OBS: Den inkluderede middag på Leopard Beach Resort kan byttes ud med en frokost en af de andre dage.

Halvdagstur til Mombasa
Byen Mombasa har en rig historie, og mange af dens smukke huse bærer fortsat præg af de arabiske købmænds indflydelse. Byen har Kenyas eneste  internationale havn, men der er stadig flest af de traditionelle dhow-sejlbåde i havnen. Her foregår også meget af Kenyas fiskehandel, som den har gjort det i hundredvis af år. I ser det travle havneområde, går en tur i den gamle bydels snævre gader og besøger det gamle slavemarked. Rundturen ender ved Fort Jesus, som portugiserne opførte i 1593. På turen tilbage til Leopard Beach Resort kommer I forbi Akamba Træskærerkooperativ, hvor man kan købe noget af det bedste træskærer-arbejde i Kenya.
Pris: 80 USD pr. person inkl. transport, entréer og lokal engelsktalende guide. Minimum fire deltagere.

Halvdagstur til Bombolulu Kulturcenter 
Bombolulu er et projekt, der blev startet i 1969 for fysisk handicappede – mennesker, som der ellers ikke er tradition for at tage sig af i Kenya. Siden er der tilføjet et kulturcenter, hvor man kan lære mere om livet i det traditionelle og landlige Kenya. Stedet har i dag 180 ansatte, som fremstiller forskellige brugskunstvarer. Overskuddet fra salget går til at drive Bombolulu. På udflugten kan I kigge jer omkring i Bombolulu og få en god forståelse for den kenyanske kultur, og bagefter serveres der frokost bestående af forskellige afrikanske specialiteter.
Pris: 115 USD pr. person inkl. transport, entréer, frokost og lokal engelsktalende guide. Minimum fire deltagere.

Halvdagstur med naturvandring i Bamburi og besøg i Mamba-landsby
Bamburi-området er et lille paradis for flodheste, bøfler samt flere forskellige hjortearter og tropiske fugle. Udflugten begynder efter frokost. Først drager I ud på en vandretur i Bamburi-området, hvorefter I besøger Mamba-landsbyen og en krokodillefarm. Midt på eftermiddagen er der en sjælden chance for at se giraffer og flodheste helt tæt på, når de bliver fodret.
Pris: 115 USD pr. person inkl. transport, entréer og lokal engelsktalende guide. Minimum fire deltagere.

Heldagstur til Mombasa, Bombolulu Kulturcenter og naturvandring i Bamburi eller besøg i Mamba-landsby – tre udflugter i én
Denne udflugt kombinerer de tre ovenstående, dog skal du vælge, om du ønsker at slutte dagen med en vandring i Bamburi eller et besøg i Mamba-landsbyen.
Pris: 155 USD pr. person inkl. transport, entréer, frokost og lokal engelsktalende guide. Minimum fire deltagere.

Heldagsudflugt til Tsavo Nationalpark
Tsavo Nationalparken er Kenyas største, og den byder på god safari samt en smuk natur. På safarien kan man opleve giraffer, næsehorn, løver, elefanter, bøfler samt forskellige antilope- og hjortearter. Vi bliver hentet på hotellet tidlig morgen, og kører ca. tre timer til parken, som ligger ca. 180 km inde i landet. Ved ankomsten til parken køres der en safari, hvorefter vi nyder vores frokost på Voi Safari Lodge. Dernæst tager vi atter på en spændende safari. Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til kysten, hvor vi bliver sat af på vores hotel.
Pris: 250 USD pr. person inkl. transport, entréer og lokal engelsktalende guide. Minimum fire deltagere.

Tsavo safari med en overnatning
Tsavo Nationalparken er Kenyas største, og den byder på god safari samt en smuk natur. På safarien kan man opleve giraffer, næsehorn, løver, elefanter, bøfler og forskellige antilope- og hjortearter. Vi bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kører ca. tre timer til parken, som ligger ca. 180 km inde i landet. Ved ankomsten til parken køres der en safari, inden vi tjekker ind på Voi Safari Lodge Her nyder vi vores frokost og kan slappe af ved poolen, inden der atter køres en safari sidst på eftermiddagen. Næste morgen køres der safari, inden der spises morgenmad. Vi kører fra Tsavo midt på formiddagen; med os tager vi en frokostpakke. Vi ankommer til vores hotel midt på eftermiddagen.
Pris: 400 USD pr. person, prisen inkluderer transport, entréer, ophold på lodge med helpension og lokal engelsktalende guide. Minimum fire deltagere.

Shimba Hills safari med en overnatning
Efter frokosten bliver vi hentet på hotellet og kørt til det lille, men meget attraktive vildtreservat, Shimba Hills. Vildtreservatet ligger ca. 16 kilometer inde i landet og byder – ud over nogle spændende dyreoplevelser – også på en meget anderledes naturoplevelse, end hvad man finder på den traditionelle savanne. Med en uforstyrret udsigt til Det Indiske Ocean, kommer man til at opleve en meget smuk tropisk skov, hvor man bl.a. kan møde elefanter og den sjældne roan- samt sabelantilope. Efter vi er ankommet og tjekket ind på den gode Tree Lodge, kører vi en eftermiddags-safari. Næste morgen køres der atter en safari, inden man returnerer til hotellet ved frokost tid.
Pris: 290 USD pr. person. Prisen inkluderer transport, entréer, ophold på lodge med helpension og lokal engelsktalende guide. Minimum fire deltagere.

Halvdagstur til Shimba Hills
Efter morgenmad eller frokost bliver man hentet på hotellet og kørt til det lille, men meget attraktive vildtreservat, Shimba Hills. Vildtreservatet ligger ca. 16 kilometer inde i landet og byder – ud over nogle spændende dyreoplevelser – også på en meget anderledes naturoplevelse, end hvad man finder på den traditionelle savanne. Med en uforstyrret udsigt til Det Indiske Ocean kommer man til at opleve en meget smuk tropisk skov, hvor man bl.a. kan møde elefanter og den sjældne roan– samt sabelantilope. Efter safarien køres man tilbage til hotellet.
Pris: 110 USD pr. person. Prisen inkluderer transport, entréer og lokal engelsktalende guide. Minimum fire deltagere.