Udflugter ved Victoria Falls

Elefanter ved Zambezi-floden
Det er åndenødsfremkaldende blot at kigge på Victoria Falls og mærke de kølige vanddråber i ansigtet, men der er mange flere måder at opleve de majestætiske vandfald.Vælg en af disse udflugter, og få en ekstra oplevelse ved Victoria Falls.

Bungeejump over Victoria Falls
Et elastikspring ned over det brusende Victoria Falls er velsagtens det mest spektakulære bungeejump i verden. Test dine grænser, og oplev den ægte følelse af uforsvarlighed (på en forsvarlig måde), mens du styr tdykker de 111 meter ned mod Zambezi-floden. Springet foregår fra Victoria Falls-broen,der forbinder Zimbabwe og Zambia, med det enorme vandfald som baggrund.
Standard-bungeejump: Dette er den mest populære form for spring. Elastikken er fastspændt til dine ankler, og du er fastgjort til faldsikringsudstyr.
Gå hen til kanten, tag en dyb indånding – og spring! Den bedste virkning opnås, hvis du springer så langt væk fra platformen som muligt.
Pris: 120 USD pr. person

Svævebane over slugten
Du bliver spændt fast til en lang wire, der går fra den zambisk e side af slugten til midten af Victoria Falls-broen. Svævebane n er en af de længste af sin slags i verden, og du kan i ro og mag nyde synet over slugten og floden under dig, mens du glider gennem luften.
Pris: 35 USD pr. person

Mists of Time – udflugt i zimbabwisk kulturarv
Mists of Time – Tidens tåger – er en meget rost tematur om den afrikanske kulturarv, som foregår i en afrikansk landsby nær Victoria Falls. Turens guide Russel Gammon er tredjegenerations zimbabwer fra Victoria Falls. Gammon er historiefortæller og National Geographic-godkendt ekspert i afrikansk kulturarv, og han vil fortælle spændende historier om Afrika undervejs.
Ud over at besøge landsbyens ældste, som fortæller om deres skikke og traditioner, kommer du til at udforske landsbyens livsstil på en lærerig tur gennem en bondegård, og så skal du besøge en lokal skole og møde nogle af lærerne og eleverne. Det er en oplevelse, som vil gøre dig lidt klogere på Afrikas fortid, nutid og fremtid.
Turen begynder med en halv times introduktion i Centenary-spisesalen på Victoria Falls Hotel, og derefter er der en halv times køretur ud til landsbyen. Vi bliver i landsbyen en times tid og hører lidt om afrikansk kultur, hvorefter vi tager videre til skolen.
Pris: 105 USD pr. person

Helikoptertur over Victoria Falls
Du bliver fløjet i en cirkel over de brusende vandfald og slutte r af med en tur op langs Zambezi-floden og tilbage over Zambezi Nationalpark. Helikopteren kan flyve meget lavt over vandfaldene, og du får dermed det bedst mulige udsyn. Turen varer 12-13 minutter.
Pris: 125 USD pr. person

Vandretur under Victoria Falls-broen
På denne historiske vandretur bliver du klogere på stålbroen fra 1905, der fører jernbanen over Victoria Falls. Du hører om Cecil John Rhodes’ planerfor en jernbane mellem Cape Town og Kairo, og om hvordan broen blev bygget. Turen er guidet og varer cirka 2,5 timer.
Pris: 60 USD pr. person

Safarikørsel i Victoria Falls Vildtreservat
I åbne, firehjulstrukne safari-køretøjer bliver du kørt langs søer, over savannen og gennem teaktræsskovene, mens du holder øje med reservatets mange dyr. Victoria Falls Vildtreservat er et privatejet reservat, som er hjemsted for et rigt dyreliv. Kun to biler er tilladt i reservatet ad gangen, så du kommer sandsynligvis til at føle dig helt alene i verden sammen med dyrene og naturen. Du kan vælge mellem morgen-, eftermiddags- og aften-/natsafari.
Morgen- og eftermiddagssafari: 80 USD pr. person
Aften-/natsafari (inkl. middag og drinks i bushen): 100 USD pr. person

Vandresafari i Victoria Falls Vildtreservat
Oplev Afrikas vildt i øjenhøjde. Sammen med en erfaren ranger kan du følge dyrelivets færden ved hjælp af dyrespor og opleve den fascinerende natur helt tæt på.
Pris: 75 USD pr. person

Kanotur på Zambezi-floden
En anderledes naturoplevelse uden stress og jag. Du padler stil færdigt ned ad den øvre Zambezi-flod og kan nyde flodhestenes leg eplads, krokodillernes hjem samt bøflernes og elefanternes drikkested med flodens grønne bredder som baggrund. Du kan vælge mellem kanoture af en halv, en hel eller to dages varighed. Der er også mulighed for en kortere tur med vinsmagning.
Halvdagstur (formiddag eller eftermiddag): 100 USD pr. person
Heldagstur: 115 USD pr. person
Todages campingtur: 240 USD pr. person

Flysafari over Zambezi Nationalpark
Se Zambezi Nationalparks elefanter, bøfler, krokodiller, flodheste, næsehorn og giraffer fra en anderledes vinkel. Turen begynde r ved Victoria Falls, hvorfra du bliver fløjet op langs Zambezi-floden og herefter over Zambezi Nationalpark. Flyveturen varer 30 minutter og foregår tidligt om morgenen eller sent om eftermiddagen, hvor vildtet er mest aktivt.
Pris: 240 USD pr. person

Udflugterne arrangeres af Albatros Travels lokale repræsentant og bestilles og betales på stedet. Bemærk venligst, at priserne er med forbehold for ændringer.