Det siger gæsterne om Albatros’ Big Five Camp i Kruger

Dyrene kommer ofte på visit i campen
Albatros’ safaricamp Khoka Moya er hurtigt blevet utrolig populær blandt vores gæster. Læs et udsnit af hvad deltagerne mener om campen og rejsen her.

Fantastiske oplevelser i Khoka Moya
En helt ubeskrivelig, fantastisk oplevelse at opleve dyrene i deres naturlige omgivelser. At vi kunne komme så tæt på de vilde dyr og opleve så store flokke af både elefanter, bøfler osv. overgår vores fantasi og forventninger. Rangerne var helt fantastiske og kunne give detaljerede oplysninger om dyr og botanik. Rejselederne havde et stort og indgående kendskab til Sydafrika og dets historie. Maden og ikke mindst personalet i campen var perfekte. Søde, venlige og imødekommende mennesker.
★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Uforglemmelig rejse med et utal af oplevelser.
En uforglemmelig rejse med daglige fantastiske oplevelser. En helt igennem unik rejse hvor vi udelukkende mødte dygtige og meget engagerede medarbejdere. Allerede på dag to havde vi opnået at se Big Five.
★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

En uforglemmelig oplevelse
Jeg ved ikke helt hvad man skulle forvente af en safari i et telt - men det var en helt igennem vild fantastisk oplevelse ! Lydene, duftene og ikke mindst den friske vind igennem teltet i den tidlige morgen inden man startede på den første safari kl. 6.00, samt det første glimt af en elefant lige uden for teltet -wauw ! Værtsparret, rangerne og alle på campen var altid yderst veloplagte, hjælpsomme og alle arrangerede og tilkøbte safarier var kæmpe oplevelser. Frisk kaffe ude i bushen i den tidlige morgen eller en gin & tonic mens den blodrøde sol hastigt gik ned ude i horisonten - det er svært at beskrive, det skal opleves. Indenfor 2 dage havde vi oplevet The Big Five, men det ændrede på ingen måde rangernes iver efter at finde flere spændende dyr og fugle og de var garanter for store dyreoplevelser, som blev fulgt op med fortælling om deres egne personlige oplevelser i bushen. Hele rejsen var en utrolig oplevelse med store dyreoplevelser, et dejligt værtspar, god mad, hyggelige aftener ved den åbne ild samt de uforglemmelige morgener med løvebrøl, elefant besøg ved vandhullet lige ved siden af restauranten - jeg skal tilbage !!!
★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Safari, en oplevelse for livet.
Det var egentlig min mand, der drømte om en safaritur, men jeg er også helt solgt nu. Jeg vil kunne skrive side op og side ned om alle vore spændende oplevelser, men de skyldes jo ikke mindst de ansatte i campen. Stor ros til de alvidende og tålmodige rangere, der sørgede for, at vi så The Big Five, og til kokkene, der forkælede os fra morgen til aften og til alle de andre, der vartede os op, altid med glæde og smil på læben. Det var spændende at køre ud på game drive, uanset hvor mange dyr, vi så på turen. Det at være på savannen, som vi kun havde set på tv, var en oplevelse i sig selv. Når dyrene kom for at drikke af campens vandhul tæt på restauranten, måtte man knibe sig i armen. Også tak til det danske værtspar, der var der, fra vi kørte på morgen drive til vi sagde godnat. Ps: Vi forlængede vores rejse med turen til Cape Town (en dejlig by med megen historie) og til Victoria Falls, også en unik oplevelse. Kort sagt, vi har tabt vore hjerter til safari, Khoka Moya Camp, Sydafrika (og Zimbabwe) og til Albatros Rejser.
★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Min fantastiske rejse
En ubeskrivelig rejse midt i den mest vidunderlige natur. Efter at have set beskrivelsen af turen, - at bo i telt og høre dyrene døgnet rundt, det måtte jeg prøve. - Min fantasi kunne ikke måle sig med virkeligheden, vi så utrolig mange forskellige dyr, det var så intens en oplevelse, som skal fordøjes i den kommende tid. - - Til alle jeg møder, opfordrer jeg til at vælge denne rejse. Vores rejseleder var fantastisk til at informere os, både om vilde dyr, fugle samt om befolkningen. Personalet og maden i Kruger Camp var helt i top.
★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Læs mere om rejsen og se flere anmeldelser her: Albatros' Big Five Camp i Kruger (Khoka Moya) eller klik her og find din næste safari i Sydafrika

Tema om safari

Albatros har elsket Afrika og safari siden begyndelsen i 1986. Det gør vi stadig, for på safari kommer du helt tæt på dyrelivet på savannen og bliver forkælet i campen, når firhjulstrækkerne holder stille. Læs med her og giv os ret:

Artikel: 7 ting du (måske) ikke vidste om elefanter
Anmeldelser: Det siger gæsterne om Albatros’ Big Five Camp i Kruger
Fakta: Fakta om Kruger Nationalpark
Billedgalleri: En uge på Albatros’ Big Five Camp fortalt i billeder
Video: Albatros' Khoka Moya Camp i Kruger
Artikel: I lære som ranger
Blog: Sørens blog fra det sydlige Afrika

Start din safari her med disse artikler og film