En uge på Albatros’ Big Five Camp fortalt i billeder

Landjordens hurtigste dyr hvæsser kløerne
I oktober 2015 vandt Klaus Kronborg Albatros’ fotokonkurrence med et fantastisk billede af en gruppe løver, der har nedlagt en afrikansk bøffel.

Klaus skriver:

“Manyeleti Vildtreservat i Kruger. Vi fulgte en flok løver en dag lige før solnedgang, og umiddelbart så de ret fredelige ud, da de tydeligvis havde spist indenfor det seneste døgn. På et tidspunkt gik der en horde af bøfler forbi indenfor et par hundrede meter, hvor løvernes opmærksomhed blev vakt, men de faldt til ro igen, og vi valgte at køre videre. Vi nåede dog kun at køre nogle få hundrede meter inden helvede brød løs, og løverne var på jagt, hvorefter vi skyndte os tilbage. Netop da vi returnerede til området, havde løverne nedlagt en bøffel, hvor den kæmpede sit livs kamp med en løve hængende i struben, og hvor et par af de andre bøfler valgte at byde løverne op til dans, men lige lidt hjalp det overfor 9 løver.”

Savannen er smuk og barsk, og det bedste ved at være på safari er, at man aldrig helt ved, hvad der vil folde sig ud foran øjnene. Vi har bedt Klaus sende os lidt flere billeder fra hans safarirejse, som du kan nyde sammen med vinderbilledet herunder.

Eller læs mere om Sydafrika og find din næste rejse her:
Safari i Sydafrika – Rejser til Sydafrika – Rundrejser i Sydafrika – Billeder fra Sydafrika - Fakta om Sydafrika – Vaccination Sydafrika – Klima og vejr i Sydafrika – Kort over Sydafrika

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Tema om safari

Albatros har elsket Afrika og safari siden begyndelsen i 1986. Det gør vi stadig, for på safari kommer du helt tæt på dyrelivet på savannen og bliver forkælet i campen, når firhjulstrækkerne holder stille. Læs med her og giv os ret:

Artikel: 7 ting du (måske) ikke vidste om elefanter
Anmeldelser: Det siger gæsterne om Albatros’ Big Five Camp i Kruger
Fakta: Fakta om Kruger Nationalpark
Billedgalleri: En uge på Albatros’ Big Five Camp fortalt i billeder
Video: Albatros' Khoka Moya Camp i Kruger
Artikel: I lære som ranger
Blog: Sørens blog fra det sydlige Afrika

Start din safari her med disse artikler og film