På langtidsferie for 9. gang

Yngva og Arvid fra Norge har været på langtidsferie med Albatros hele 9 gange. De er lige kommet hjem fra den sidste – i februar – og har allerede bestilt den næste og 10. tur med afrejse i november.

”Andalusien er et fantastisk sted! Det er skønt at rejse væk fra vintervejret, og især rart at kunne gå trygt på de isfrie veje. Vi trives begge virkelig godt med at være på langtidsferie med Albatros og er meget tilfredse. Nu har vi boet på hotel Amaragua fire gange, og det er et fantastisk hotel, som vi enormt godt kan lide,” siger Yngva.

Et af Yngva og Arvids stamsteder er restauranten Pedros, som ligger tæt på hotellet. Det er praktisk, at de ikke skal gå så langt, og så kommer der mange lokale, maden er fantastisk, og servicen rigtig god. Har de lyst til noget andet, er det nemt at tage lokalbussen til Torremolinos, som de begge synes, er en dejlig by med rigtig meget at byde på.

”Vi går ofte ture selv, men når vi spiser aftensmad, finder vi altid nogle gode venner, vi kan sidde sammen med. Der er mange andre, der også har været af sted flere gange, og som vi kender i forvejen. Alle taler med hinanden, både nordmænd, svenskere og danskere. Vi finder også altid nye venner dernede,” fortæller Yngva. Hun forklarer, at det betyder meget for parret at blive godt modtaget, når de kommer på ferie.

”Rejselederne er ofre de samme, og de genkender os og gør, at vi føler os velkomne og godt tilpas. Og det er det samme på hotellet – personalet kender os, fordi vi har været der så mange gange, og det er så dejligt at blive taget godt imod!

Læs mere om langtidsferie eller gå direkte til din favorit-langtidsdestination:

Langtidsferie i Spanien – Langtidsferie i Italien – Langtidsferie i Portugal – Langtidsferie på Bali

Tema om Andalusien

Vi er vilde med Andalusiens lune temperaturer, fine kulturtilbud og skønne, tilbagelænede stemning. Derfor har vi samlet lidt af det bedste af den spanske region til dig:

Guide: 10 tapas-retter du ikke må gå glip af
Guide: Bliv klogere på Málagavin
Artikel: På langtidsferie for 9. gang
Blog: Rejseblog fra Andalusien

Vin, tapas og 3.000 solskinstimer om året – tag med til Andalusien