Rejser

Destinationer

 • Island

  En rejse til Island byder både på den spændende minimetropol Reykjavik og på storslåede naturfænomener. De varme kilder skyder kogende vand og damp op mod himlen, hvor en jagtfalk trækker striber efter sig med sit store vingefang. Farvandet nedenfor deles af sæler, delfiner, spækhuggere og pukkelhvaler. Måske skal de storslåede omgivelser tilskrives en del af æren for de islandske kunstneres store inspiration. Med en række toneangivende forfattere, billedkunstnere og ikke mindst musikere er vulkanøens indbyggere helt med fremme på den europæiske kulturscene.

 • Foto Island

  Se en række billeder fra Island nedenfor - eksempelvis af øens storslåede natur.

 • Fakta Island

  Herunder kan du læse en række praktiske oplysninger i forbindelse med din rejse til Island.

 • Rundrejser Island

  Se en oversigt med aktuelle rejser til Island herunder og resten af Nordeuropa.

 • Kort over Island

  Herunder finder du kort over Island. Se blandt placeringen af hovedstaden Reykjavik. Du finder også placeringen af de større byer Akureyri og Ísafjörður, som tager dig igennem landets natur og skønhed fra flere vinkler. Så hvor er hovedstaden Reykjavik placeret? Find det på kortet.

 • Reykjavik

  Gode restauranter og hyggelige cafeer er et behageligt afbræk fra spændende kulturinstitutioner, hvor man kan se kunst og blive klog på Islands fascinerende historie. På byens dørtrin er der mulighed for at nyde livet i Den blå lagune eller tage på udflugt til store naturseværdigheder i Den Gyldne Cirkel, som er navnet på en af de mest oplevelsesrige udflugter, man kan foretage i Island.

Rejsetyper

 • Island Princess

  Krydstogtskibet Island Princess byder på en lang række aktiviteter, der både inspirerer og underholder.

 • Oasis of the Seas

  Hvad med en tur i jacuzzien, en lækker behandling i spaen eller en løbetur i fitnesscenteret? Om bord på Oasis of the Seas kan du gøre det hele plus lidt mere! Her kan du nyde et dejligt måltid på en af skibets 14 forskellige restauranter og caféer, opleve et show i teatret eller Aqua-teateret, prøve dit held i kasinoet, shoppe rundt i nogle af de taxfree butikker eller blot slappe af med en god bog ved en af de fire pools.

 • Allure of the Seas

  Hvad med en tur i jacuzzien, en lækker behandling i spaen eller en løbetur i fitnesscenteret?

På opdagelse

Praktisk info